2777
2789
عنوان

سوسک کش قوی چی خوبه

39553 بازدید | 25 پست

سلام یکماهه خونمون پرشده از سوسکهای ریز بچه نوزاد هم تو خونه دارم و نمیتونم از سمی استفاده کنم که بو داره توروخدا اگر یه سوسک کش قوی بدون بو سراغ دارین بگین بگیرم فقط موثر باشه چون امحا گذاشتم هیچ تاثیری نداشت

و خدایی که در این نزدیکی است.....

وای خونه ی مام داره کامن و امحا گذاشتم بازم هست دیگه خسته شدمممممم😓😢

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

اگه میتونی یک روز خونه نباشی کامن بزن اگه نه که بوی زیادی داره اما سم خیلی خوبیه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کامن تا سه ماه موندگاره

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
وای خونه ی مام داره کامن و امحا گذاشتم بازم هست دیگه خسته شدمممممم😓😢

کامن عالیه اما شما شاید تمام نقاط خونه رو نمیزنی باید نیم سانت به نیم سانت سم بزنی از آشپز خانه گرفته تا دستشویی حمام حال حتی اتاق خواب مخصوصا زیر کابینت ها...درضمن برای آب راه کف آشپزخانه و حال و حمام حتما توری مخصوص سوسک بزارید دیگه از چاه سوسک نمیاد خونه فقط یه دستشویی میمونه که اونم اگه کامل و حسابی سم به تمام جاهای دستشویی بزنی خیلی کمتر میشه

منن کامن امتحان کردم عالی بود همه جا کنار دیوارا اتاق خواب وآشپز خونه بزن ولی قبلش بچه رو ببر بیرون  مثلا وقتی همسرت خونه ست این کارو بکن که قبل سم پاشی خودت یا همسرت بجه رو بیرون نگه دارن بعد یکی از پنجره ارو باز کن برید بیرون بعد چند ساعت بوش میره ولی ماندگاره

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
بیشتر ببینید

من همه چی استفاده کردم تموم نشدن. فقط خمیرامحا یعنی معجزه کرد. همه زندگیم پرازسوسک بود الان 3ماهی میشه یکی هم ندیدم بعداز زدن خمیر به درزها وجاهایی که سوسک هابیشتررفت وامد دارن

سکوت
منن کامن امتحان کردم عالی بود همه جا کنار دیوارا اتاق خواب وآشپز خونه بزن ولی قبلش بچه رو ببر بیرون ...

دقیقا عالیه اونایی که از کامن نتیجه نمیگیرن چون تمام کنارهای دیوارخونه رو سم نمیزنن باید نیم سانت به نیم سانت سم بزنی از آشپز خانه گرفته تا دستشویی حمام حال حتی اتاق خواب مخصوصا زیر کابینت ها رو