2777
2789
عنوان

کودک درون من💗💗💗

| مشاهده متن کامل بحث + 87872 بازدید | 1524 پست
تایپک گلبوته جون هستم از امروز میخوام شروع کنم کاراشون رو شنا هم اینجا درباره تربیتشون راهنمایی کنید ...

حتما من صبح ها هستم 

هر کمکی بتونم دریغ نمیکنم عزیزم

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پسر من وارد هر جمعی بشه سلام نمیکنه بگید چکار کنم الان هفت سالشه

به هیچ عنوان از راه سرزنش وارد نشو

ایراد به شخصیتش نگیر مثلا 

تو بی تربیتی

تو .....

اول قبل از ورود به مکان مورد نظر بغلش کن و بهش بگو درست اینه که وقتی کسی رو میبینی که بزرگتره سلام کنی عزیزم تا همه بدونن چه پسر خوشگل و خوبی دارم (این یاد آوری و آماده کردن پسرتون بود)

بعد اگه سلام کرد احتمالا خیلی آروم باشه 

کسی متوجه نشد خودتون بلند بگین پسرم سلام میکنه 

اگرم سلام نکرد با نگاه محبت آمیز که همراه با بغل باشه و یا گرفتن دست بچتون 

بلند بگین پسرم سلام میکنه 

این روش رو باید ادامه بدین تا یاد بگیره

صبور باشین ولی مداوم باشه هیچ وقت اخم و...نباشه 

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

چطوری بچمونو کتاب خوان کنیم؟؟؟؟!!!!

اول اینکه خودتون کتاب بخونید تاثیر داره ولی کم

اگه اصرار کنید و از فواید بگید اصلا

حالا شما باید از بدو تولد شروع کنید

ولی من از زمان بارداری شروع کردم امتحان کنید عالیه

باردارها کتاب با صدای بلند در زمان مشخص و مقدار مشخص بخونن 

بچه که اومد میدونم گرفتاری زیاد میشه خسته میشی و هستی ولی باید برای این هدف ارزشمند شروع کنی 

اول با لالایی بعد از یک ماه شروع کن شبها قبل خواب براش قصه بگو 

در طول روز اگه گفتی که عالیه حالا از رو کتاب باشه که بهتر 

این قصه گفتن خیلی فایده داره 

اول اصول تربیتی که دوس دارین بچه یاد بگیره رو میتونید قصه کنید و براش تعریف کنید

دوم بچه عادت به قصه و کتاب میکنه 

از یکسال به بعد باید کتاب رو دست شما ببینه 

شبها حتما حتما کتاب جذاب براش بخوانید

تولدش کتاب هدیه بدین 

معلم خیلی تاثیر داره کتاب بخرید بدین معلم بهش بده به عنوان کادو 

تشویقش کنید مرتب بخاطر خوندن کتاب و اینو تو جمع های خانوادگی مطرح کنید 

پسر من تابستونا با این روشها که روش پیاده کردم

حدود 40 کتاب می خونه البته از امسال نمیتونه چون حجم درسا زیاد شده ولی خودش گفته ترکش نمیکنم 

دخترمم حدود ده تا 

زمان بیکاری تو مدرسه کتاب میبرن و میخونن 

تو مهمونیا و مسافرت هم همراهشونه 

اعتماد بنفس کودکم رو با محبت کردن بهش زیاد کردم

اگه اشتباهی کرد

اگر چیزی رو شکست حتی ارزشمند من مقصرم

پس برید طرفش فقط برای بغل کردنش که صدمه نبینه نه برای دعوا و اخم 

اعتماد بنفس این نیست که بچه رو لوس و ازخودراضی بار بیارید.

بهش بگین که وجودش چقدر مهمه برای خانواده و شما

بهش بگین اگه اشتباه کنه بهتره تا بترسه و تجربه نکنه

اجازه بدین با اسباب بازیهاش بازی کنه چون اونا برا دکور و قایم کردن نیست 

بجاش رفتار درست و نگه داری و مسئولیت حفظ اونا رو بهش بدین که این پایه همین رفتارها ی اساسی در آینده میشه 

ازش نظر بخواین اونجاهایی که خودتون چند گزینه براشون از قبل آماده کردین 

چون هر کدوم رو انتخاب کنه نظر شماست😉👌

بزارین برای مدیریت اتاق و کمد و پول و وسایلشان خودشون تصمیم بگیرن

اگه اشتباه کردن پای عواقبش باشن و اگه درست رفتار کردن سود و تشویق نصیبشون بشه 

شما از دور نظاره گر و مراقب باشید فقط

امتحانی که خودش خونده و17 گرفته خیلی ارزشش بیشتر از امتحان 20 هست که شما باهاش کار کردین

داد زدن 

جیغ زدن

کتک زدن

گفتن کلمات بد و منفی و تحقیر آمیز هر چند به شوخی مثل خنجر تو قلب بچه هاتون هست

و هیچ وقت جاش خوب نمیشه 

کم کم اعتماد به والدین و خانواده رو از بین میبره

جوون به همسالانش پناه میبره و .... یه جوون بدون اعتماد بنفس ضعیف 😓

پایه بی احترامی به خودتونم شکل میگیره در وجودش 

سلام رویا جون. تاپیکت خیلی عالیه. مخصوصا اینکه فرد با تجربه ای مثل شما پشتیبانیش میکنه. 

رویا جون بچه من اگر بقیه بچه ها دست بزنن به وسایلش (البته همه بچه ها نه) خیلی پرخاش میکنه و اگر اوضاع وفق مرادش نباشه اونا را هل میده  

البته میدونم وسایلشون براشون خیلی خیلی مهمه ولی هرچی بهش میگم هل دادن کار خوبی نیست... آروم ازشون بگیر اگر دوست نداری بدی... هیچ فایده نداره. میگم اگر این کارو کنی مامان بچه ها از دستت ناراحت میشن... دعوات میکنن میگه مامان بچه ها را هم میزنم! 

جدیدا کار به زدن من هم رسیده... خیلی صبوری میکنم... ولی بعد از چند ساعت متاسفانه دیگه صبرم تموم میشه و میریم به گیج هم متاسفانه. چون من تحمل اینکه بخواد لگد بزنه را هیچ ندارم... مخصوصا اینکه قصد بارداری دارم اگر یکی بزنه به شکم یا کمرم دیگه هیچی! 

نمیدونم چه طوری از سرش دربیارم.... 

البته باباش میگه باید بلد باشه از خودش دفاع کنه

چون اگر بچه ای بزنش اصلا کوتاه نمیاد تا اینم یکی بزنه

اصلا بچه نه آدم بزرگ هم شوخی شوخی یکی بزنه میره و یکی میزنه میاد عقب

ولی من میگم بچه نباید بقیه را بزنه و اگر هم بچه ها زدنش باید به اون بچه با صدای بلند بگه حق نداری من را بزنی و دیگه باهاش بازی نکنه (این را بهش گفتم تا عملیاتی کنه)

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

رویا جون مهران دخترم خیلی خیلی اهل کتاب هست

از همون بچگی علاقه زیادی به کتاب داشت

با دقت تمام همه ی کتاب هاش را میبینه و شعرهاشون را حفظه

کلی کتاب داره

منم خیلی وقتا بیرون میریم کتاب براش میخرم و اونم کیف میکنه 

نسبت به هم سن هاش دایره لغاتش خیلی قویتر هست و احساساتش را خیلی راحت و زیاد بروز میده 

هم خوشحالی و هم ناراحتی 

ناراحتی را البته و متاسفانه گاهی با زدن نشون میده!

رویا جون میشه یه تاپیک هم بزنی در مورد رفتار صحیح با خانواده همسر... هم رفتارهای صحیح را بذاری و هم ما مواقعی که به مشکل برخورد میکنیم بیایم و مثل همیشه مزاحمت بشیم  

رویا جون من یه خلاصه ای از وضیعتم میگم،البته یه در جریان هستی

من ۲۷ سالمه یه پسر ۴ سال و نیمه و یه نوزاد ۶ ماهه دارم

بعد زایمان اولم افسردگی گرفتم و اصلا شاد نبودم و بچه داری و شوهر داری هم حوصلشونو نداشتم ولی کم کم بعد یک سال خودمو پیدا کردم و رفتم کلاس و روحیه م به کل عوض شد و با پسرمم بازی میکردم و با شوهرمم ارتباطم بهتر شد و در کل زندگی بر وفق مراد بود ولی خوب پسرم هنوزم نق نقو بود ولی بچه ی معاشرتی بود

تا اینکه نا خواسته باردار شدم و دوباره همه چی بهم ریخت

اخلاقم واقعا بد شد و دوباره ترس از افسردگی اومد سراغم و کم کم باز افسردگیم برگشت و پسرمم اخلاقش خیلی بد شد و پرخاشگر و لجباز شد ولی بعد زایمان وضیعتم بهتر شد چون واقعا بچه ی دومم بچه ی آرومیه

ولی پسرم روز به روز داره اخلاقش بدتر میشه و منم نا امیدتر یعنی هر جا میریم میگن این بچه چرا اینجوریه با کسی ارتباط برقرار نمیکنه البته با بچه ها خوبه و بازی میکنه

خیلی بهم وابسته ست حتی یه دستشویی میرم گریه میکنه و میگه مامان باز گم شدی

شوهرمم از دست اخلاقاش خیلی کلافه شده یعنی ما یه عروسی رفتیم همش بغل شوهرم بود و گریه میکرد

واسه هر چیز کوچیکوی گریه میکنه

راستی یه ساله من خونمو عوض کردم و اومدم یه محل دیگه که اینجا تقریبا مرکز شهره و یه مکان تجاری پارک دور و برش نیست بدون شوهرم و ماشین نمیشه بیرون رفت ولی خونه ی قبلیمون عالی بود و من هر روز با پسرم بیرون بودم

حالا من و شوهرم تصمیم گرفتیم برگردیم به محل قبلی درسته از نظر مالی به ضررمونه ولی شاید پسرمون بهتر شد نمیدونم دیگه چیکار کنم

ببخشید طولانی شد

خدایا فقط صبر  

رویا جان ممنون از تاپیک خوبت 

دختر من چهارسالشه و تازگیها موقع صحبت کردن  مثله لکنتی ها حرف میزنه و حرکات اضافه انجام میده موقع ادای کلمات مثلا پاشو میکوبه چند بار زمین و بعد کلمه رو میگه ....قبلا اینجوری نبود تازگیها این مدلی شده خیلی ناراحتم چکار کنم