2777
2789
عنوان

حس میکنم حیف شدم

1147 بازدید | 73 پست

حس میکنم نباید با شوهرم عروسی میکردم 

موقعیتای خوبی داشتم اما بخاطر شوهرم ردشون کردم

الان پشیمونم بعد از دوسال زندگی مشترک

شوهرم سربازه خونه خودمونیم عروسی کردیم

شرایط سختی داریم میکذرونیم 

خانوادش وضع خوبی دارن اما اصلا کمک نمیکنن

خیلی بهم فشار داره میاد چه کنم 

خدایاشکرت

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همیشه اکثر زنا حس میکنن حیف شدن

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

حالا که ازدواج کردی 

این فکرا مال قبل ازدواجت بود

الان چشاتو ببند و بساز زندگیتو

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

همه اوایل زندگیشون مشکلاتی دارن ولی به نظرم اساس زندگی مشترک و قشنگیش همینه که تو سختیا کنار هم باشیم و هوای همو داشته باشیم....

ایشالا خدا کمکتون کنه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔