2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برای کمرم رفتم خیلی هم ترسیده بودم کاملا تو دستگاه بودم...بیشتر هم از پلاتینی که بدنمه میترسیدم که برق نگیرم ولی دکتر توضیح داد که اصلا نگران نباش چون اون مرکزی که رفته بودم دستگاهای پیشرفته و مربوط به مشکلات امثال من بود

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
من برای کمرم رفتم خیلی هم ترسیده بودم کاملا تو دستگاه بودم...بیشتر هم از پلاتینی که بدنمه میترسیدم ک ...

عه یعنی هر مرکز دستگاش فرق میکنه ؟ از کجا بفهمم کجا دستگاش پیشرفته و خوبه ؟

عه یعنی هر مرکز دستگاش فرق میکنه ؟ از کجا بفهمم کجا دستگاش پیشرفته و خوبه ؟

وقتی دکتر برات مینویسه بگو بهترین مرکز ارجاع بده‌‌

یکی اشنایان من رفته بود تو گوشش گوشی گذاشته بودن که صدای دستگاه اذیتش نکنه

مرکزی که من رفته بودم برای این بود تو بدنم پلاتین دارم جای دیگه میرفتم خطر برق گرفتگی داشت...فقط همونجا رفتم...

وقتی دکتر برات مینویسه بگو بهترین مرکز ارجاع بده‌‌ یکی اشنایان من رفته بود تو گوشش گوشی گذاشته بودن ...

آهان چه جالب نمیدونستم مرسی که گفتی . من که دکترم هیچی بهم نگفت فقط ام آر آی نوشت گفت انجام بده بیا 😐 

آهان چه جالب نمیدونستم مرسی که گفتی . من که دکترم هیچی بهم نگفت فقط ام آر آی نوشت گفت انجام بده بیا ...

خواهش میکنم عزیزم...خودت تحقیق کن...تماس بگیر با چند جا و یا تو گوگل سرج کن بهنرین مرکز شهرتو پیدا کن