2777
2789
عنوان

کی طلاق گرفته

290 بازدید | 6 پست

سلام کسی هست که طلاق گرفته باشه وطلاق از طرف مرد باشه دادگاه چقدر پیش قسط وقسط مهریه واسش تعیین میکنه لطفا اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم پاسخگو باشین

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت 

طلاق از طرف مرد باشند معمولا باید کل مهریه رو بده یکجا

و اجرا المثل ونفقه و‌.. همه رو بده

قسط بندی هم کنن زیاد میدن بهت چون از طرف مردهست

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه طلاق تو دوران ازدواج باشه کل مهریه ربطیم نداره از کدوم سمت ولی اگه در دوران نامزدی قبل از رابطه باشه نصف مهریه تعلق میگیره

یکی میگفت که دخترای تُرک خیلی خوشگلن ولی حیف که لهجه دارن!با افتخار میگم که من یه دختر تُرکم،خیلی خوشحالم که بجز فارسی به زبان دیگه ای هم تسلط کامل دارم و عاشق زبون و فرهنگ و اصالتمونم😊🙌🏻یاشاسین هامی آذریلر💃🏾

والا چندروزه همش تحقیق میکنم میبینم مردا خیلی راحت از زیرمهریه در میرن همشو قسط بندی میکنن مثلا شش یا هفت ماهی یه سکه !!!! آیا درسته 

کسی هست تازگیا طلاق با مهریه گرفته باشه

گاهی وقتا دادن شانس دوباره به کسی مثله دادن یه گلوله اضافه است برای اینکه بار اول نتونست تورو خوب هدف بگیره ... برای یک زن جدایی آخرین انتخابشه.. وقتی همه ی تلاششو کرده اما طرفش عوض نمیشه زنی که تو اون زندگی داره خفه میشه. حرمتش مچاله شده، دلش شکسته، غرورش خرد شده، اعتمادش از بین رفته،و مهمتر از همه اینکه اولویته آخره اصلا شاید نباشه آدما همیشه از جایی سقوط میکنن که بهش تکیه کردن .....هیچوقت اجازه نده کسی دو بار بهت بفهمونه که تورو نمیخواد هیچوقت