2777
2789
عنوان

بچه ها مشکل از منه یا زنداداشم؟

648 بازدید | 34 پست

داداشم دوسه ساله ازدواج کرده و منم ته تغاری خونوادم و مجردم ..خب طبیعیه رابطم با برادرم خوب باشه ..گه گاهی پیش میاد ک برم خونشون داداشم خیلی دوست داره پیشش باشم یکی دوروز اما خانوما همین ک پامو میذارم اونجا زتداداشم به بهونه های مختلف سرداداشم داد میزنه و اخم و ..ولی جالبه وقتی میاد خونه ی ما اخم و دعوا نمیکنه فقط هرچی میگیم سعی داره بزنه تو ذوقمون:( حتی یه بارم با برادر زدم بازی میکردم و میخندیدم که زنداداشم یه دفعه خطاب به بچش گفت خفه شو..خب قطعا منظورش من بودم..من اوایل خیلی دوسش داشتم و مرتب براش کادو میخریدم و از وقتی اینکارارو کرده دیگه مثل قبل نیستم و راستش وقتی داداشم تنهامیاد خونمون خیلی خوشحال میشم.اما از یه طرفم تنها عروسه و دلم نمیخواد ناراحتی و کدورت میش بیاد اما دلم پره ازش...به نظرتون چیکار کنم؟

حسودیش میشه 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من نرو خونه داداشت چون مشخصه زنداداشت راضی نیست وممکنه بینشون کدورت پیش بیاد حتما خوشش نمیادازشمادیگه بعضی ادما این مدلین 😕 اما شما بابچش همون مثل قبل باش مگه چنتاعمه داره طفلک 

بنظر من نرو خونه داداشت چون مشخصه زنداداشت راضی نیست وممکنه بینشون کدورت پیش بیاد حتما خوشش نمیادازش ...

اخه عزیزدلم وقتی نمیرم داداشم خیلی اصرار میکنه و اگ قبول نکنم واقعا دلش میشکنه..یه بار قبول نکردم و یه مدت ازم ناراحت بود ..بدجوری لای منگنه ام

نمیدونم والا ماهم یه نمونش داریم خاله ام و چهارتا دختراش به تک عروسشون هر چی محبت بگم کردن تو بگو کم گفتی ولی به شوهرش میگه حق ندارن بیان خونه مون حق نداری بری خونشون و یه عروسک اگه برای بچه ش بخرن میندازه دور میگه دعا نوشتن

برای حل مشکلم دعام کنید و صلوات بفرستین برام ممنونم و حق نگهدارتون باشه
اخه عزیزدلم وقتی نمیرم داداشم خیلی اصرار میکنه و اگ قبول نکنم واقعا دلش میشکنه..یه بار قبول نکردم و ...

بهش بگو حس میکنم زنداداش ناراحت میشه و خیلی راضی نیست من بیام ببین چیمگه

مقصر شمایید و برادرتون..برای چی پامیشی میری تنها خونشون وقتی میدونی خوشش نمیااد ...برادرتون هم بیخود اصرار میکنه ...کار زن داداشت خوب نیست و حسود هست ولی شما نباید دامن بزنی و باعث کدورت بشی 

برعکس من یه عالمه بدی از خواهرشوهرتم دیدم ولی وقتی میان رو چشام نگهشوت میدارم میگم خونه دادششونه حق دارن 

برای حل مشکلم دعام کنید و صلوات بفرستین برام ممنونم و حق نگهدارتون باشه