2777
2789
عنوان

ناراحتم

86 بازدید | 3 پست

امشب شوهرم ماشینو فروخت خیلی دوسش داشتم کلی براش گریه کردم حالا قصد داره وانت بخره با این که درآمدش خوبه اما من تا حالا سوار وانت نشدم یه جورایی خجالت میکشم . از غصه م خوابم نمیبره.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

منم این روزو داشتم انقد گریه کردم😂ولی ما بعدش هیچی نمیخواسیم بخریم

وانتم خوبه ک دودره ب اینش فک کن

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

غصه نخور. همیشه اینجوری نمی مونه که. الان اوضاع طوریه که هر کسی برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنه. مردم حق انتخاب زیادی ندارن. چقدر آدمای تحصیلکرده رو می بینیم که تو شغلای نامناسب و بی ربط به تحصیلاتشون مشغولن...خجالت نکش.  وضعتون خوب می شه هر چی دوست داشته باشین می خرین.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

غصه نخور. همیشه اینجوری نمی مونه که. الان اوضاع طوریه که هر کسی برای کسب درآمد دست به هر کاری می زنه ...

ممنون بخاطر همدردیت یکم آروم شدم . انشالله این روزای سخت تموم بشه زودتر.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.