2777
2789

بچها من خودم تازه عروسم فعلا هم بچه نمیخوام 

ولی از همون موقع که تو عقد بودیم چتدبار حرف بچه شد شوهرم گفت اول وضعمونو بهتر میکنیم بعد یه بچه میاریم  چند شب پیش بازم حرفش شد و گفت

منم خودم دوستدارم اینکارو کنم خیلی

شماها خودتون اینکارو کردین؟توتستین مادر خوبی برای اون بچه بشید و مادری کنید براش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی دیگه خودتون بچه دار نشید ؟ 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

سالم باشین بهتون مگ بچه میدن؟

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

اگه خودت بچه دار میشی نکن در حق اون بچه بدی میشه صد درصد شما نمیتونین به جفتشون یه میزان علاقه نشون بدین

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!