2777
2789
عنوان

نیسان؟؟؟؟؟

1530 بازدید | 19 پست

کسی تو اقوامتون یا همسر خودتون هست که با نیسان تو باربری کار کنه و درآمد عالی داشته باشه شوهرم حقوقش 1200 هست خیلی کمه اصلا پیشرفت نمیکنبم تصمیم داره نیسان یا وانت بخره میشه کمی دلگرمم کنید؟؟

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فکر خوبیه. در امدش بد نیست. 

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خطرات جاده داره شدیدا!

آره منم نگرانم همش هم میگه بار شهرستان میزنم تا حقوقم زیاد باشه . 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
فکر خوبیه. در امدش بد نیست. 

آره برای همین این بهترین راهه چون هر جا بره کار کنه حقوق بالاتر از 1200 نمیدن عموم وانت خریده تو یک ماه 4 میلیون کار کرد.

منظورت یه ملیون دویسته؟

مخالف حضور بداخلاقا تو سایت 🌺                                عشق جانم امام زمانم ♥️                                                                                                           

ن بابا خیلیه درامدش الان یه بار بخوان تو مشهد جا ب جا کنن کمتر از ۴۰۰ یا شایدم بیشتر میگیرن الان آژانس های باربری هست میرن اونجا بهشون بار میخوره یا تو شهرک صنعتی تو کارخانه ها استخدام میشن 

بعدم یه سوال بخشید خرج های ب این گرونی چطور خودتون رو با ۱۲۰۰ راه میبرین بچه هم دارین ؟ 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲