2777
2789
عنوان

عروسی

425 بازدید | 24 پست

بله برون وعقد کنون نگرفتم عروسی هم همسرم میگه نمیگیرم چند سال دیگه میگیریم،خانواده ها بمون کمک نمیکنن برای خرید لوازم و جشن .همسرمم شرایط مالی عالی نداره .به نظرتون چیکار کنم من عروسی دوست دارم😥😥

عروسی بگیر

ولی با تعداد کم مهمونا

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جشن کوچولو ساده بگرین خب حداقل😞😞😞

حیفه ک منم نمیتونم فک کنم عروسی نداشته باشم حالا لازم نیس هزار تا مهمون باشه و ده نوع غذا

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

فقط مهمونایی که میدونی خوب کادو میدن یا شوروحال میدن دعوت کن.تالار نگرفتی نگیر ,ولی عروسی رو بگیر.

مشکل و گرفتاری و بیماریهایی دارم که توان درمان و رفعشونو به چندین دلیل ندارم خواهش میکنم به نیت حل مشکلاتم حمد و صلوات بفرستین
فقط مهمونایی که میدونی خوب کادو میدن یا شوروحال میدن دعوت کن.تالار نگرفتی نگیر ,ولی عروسی رو بگیر.

تو خونه ۶۰متری میشه مهمون دعوت کرد.فقط هفتا خواهر شوهر دارم 😣😥

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز