2777
2789
عنوان

دکتر رضا نصر

909 بازدید | 17 پست

کسی مریضشون بوده؟؟؟من موندم برم مطب ایشون یا بیمارستان پارسیان برای ناباروری..دوبار ای وی اف مرکز رویان انجام دادم که منفی شد...شوهرم خیلی ناامیده..بزور راضیش کردم که اخرین تلاشمونم بکنیم..الان موندم کدومشونو بریم؟؟اگه تجربه یا اطلاعاتی دارین لطفا دریغ نکنید ممنون میشم😘

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

طب سنتی هم رفتید؟

یکی تو تهران هست میگن کارش خیلی درسته، اگه درست شنیده باشم میگن یه دفتر داره تو دادگستری یا کنارش، واسه زوج هایی که بخاطر بچه دارنشدن طلاق میخوان بگیرن و میگن خیلیا جواب گرفتن، دکترن و داروی سنتی میدن

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
طب سنتی هم رفتید؟ یکی تو تهران هست میگن کارش خیلی درسته، اگه درست شنیده باشم میگن یه دفتر داره تو د ...

اررره ولی شوهرم اسپرمش خیلی ضعیفه ..باطب سنتی خیلی طول میکشه

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام عزیزم نمیدونم پارسیان خوبه یانه،ولی من پیش نصررفتم تشخیصش خیلی خوب ودرست بودشش سال منتظربودم هرماه دکتر داروچندتا دکترعوض کردم فولیکول بالغ داشتم ولی حامله نمیشدم امسال رفتم پیش دکترنصربرای ای وی اف که گفتن فولیکول دارم ولی کیفیت تخمک داخلش خوب نیست ،همین تشخیصش کمک کردخودمو تقویت کنم الان طبیعی باردارشدم،فرداهم میرم برای صدای قلبش ان شاالله همه چی  خوب باشه وقسمت شما،دکترنصرخیلی ارامش میدن هرسوالی بپرسی قشنگ توضیح میده

مهربان خدایم ،دوستت دارم
سلام عزیزم نمیدونم پارسیان خوبه یانه،ولی من پیش نصررفتم تشخیصش خیلی خوب ودرست بودشش سال منتظربودم هر ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت...واقعاااا خیالمو راحت کردید..اخه بعضیها میگن فقط تبلیغاته...من مشکل از شوهرمه اسپرمش ضعیفه ..شما که مطبشون میرفتین مریضاشون راضی بودن ازشون؟؟

راستش دوسه نفر هم کلام شدم که ای وی اف کرده بودن وحامله بودن،از نظرتشخیص ومهارتش مطمن باش،همه چی روبسپاربه خدا،ان شاالله هرچه زودترصاحب یخ فرزندسالم وصالح بشید

مهربان خدایم ،دوستت دارم
راستش دوسه نفر هم کلام شدم که ای وی اف کرده بودن وحامله بودن،از نظرتشخیص ومهارتش مطمن باش،همه چی روب ...

ممنون عزیزم انشاالله

سلام عزیزم نمیدونم پارسیان خوبه یانه،ولی من پیش نصررفتم تشخیصش خیلی خوب ودرست بودشش سال منتظربودم هر ...

ببخشید با سونو متوجه شدن گه کیفیت تخمک خوب نیست؟ چه تجویزی برای افزایش کیفیت تخمک کردن؟

ببخشید با سونو متوجه شدن گه کیفیت تخمک خوب نیست؟ چه تجویزی برای افزایش کیفیت تخمک کردن؟

بله با سونو گفتن کیفیتش خوب نیست قرارشد یه بار دیگه ای وی اف کنم که من هزینه شونداشتم تو همین سایت چندنفرگفتن اووابوست برای کیفیت تخمک خوبه گرفتم خداروشکرنیجه گرفتم،ان شاالله قسمت همه منتظرا

مهربان خدایم ،دوستت دارم
بله با سونو گفتن کیفیتش خوب نیست قرارشد یه بار دیگه ای وی اف کنم که من هزینه شونداشتم تو همین سایت چ ...

خیلی ممنونم. خود دکتر نصر توصیه ای یا دارویی برای افزایش کیفیت تخمک نکردن؟ پس اووبوست رو خودتون گرفاین، درسته؟ (نه به توشیه دکتر) و اینکه اووبوست رو روزی چند تا خوردین؟ 

ببخشيد ميشه شماره يا آدرسشو بديد؟ اسپرم شوهر منم خيلي ضعيفه

عزیز عکسو ببین

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
ممنون عزیزم انشاالله

عزیزم شما سری اول انتقالتون با دکتر نصر مثبت شد

زمان هایی فرا میرسد که تصورمیکنی همه چیز به پایان رسیده است  اما خیلی غیر منتظره خدا معجزه اش رو نشانت  میدهدالهی این لحظه نصیب تک تکتون بشه