2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من حدود ۸۰ عدد مصرف کردن هیچ تغییری تو روحیه ام نگذاشته بدتر شدم.فقط نزدیک هشت تا ده کیلو کم کردم. ...

عزیزم هرماه باید تحت نظر دکترباشی اگه دارویی جواب نده یاحال آدمو بدتر کنه عوضش میکنه.

من ویکی از دوستام مشکلات مشابهی داشتیم برای اون قرص فلوکستین جواب داد ولی برای من نه.دکتر داروم رو عوض کرد الان شکرخدا خیلی بهترم

عزیزم هرماه باید تحت نظر دکترباشی اگه دارویی جواب نده یاحال آدمو بدتر کنه عوضش میکنه. من ویکی از دو ...

آخه من دکتر بهداشت رفتم و شرایطش و ندارم برم دکتر دیگه.اون بهم گفت فعلا اینو مصرف کن و برو پیش اعصاب و روان.

من حدود ۸۰ عدد مصرف کردن هیچ تغییری تو روحیه ام نگذاشته بدتر شدم.فقط نزدیک هشت تا ده کیلو کم کردم. ...

راستش خواهرم میگفت دکتر من کفته خوب نی

ولی من خوردم اوکی بود با پروپرانول بهم داد

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

من حدود یک‌سال و نیمه ۲۰ استفاده میکنم که الان حدود ۱ ماهه یک روز در میان میخوام. تاثیرش برام عالی بود ولی از وقتی کمش کردم خیلی کلافه و عصبی شدم. حس اعتیاد دارم. کاهش وزن هم برام تو ماههای اول داشت ولی الان نه.

گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*
حتی دکترهای مغزواعصاب یا روانپزشکهای دولتی هم نمیتونی بری؟

روانپزشک دولتی تو بیمارستانها دولتی هست؟؟

میترسم شوهرم بفهمه و بهم برچسب دیونه بزنه.همین قرص هم یواشکی مصرف میکنم.

عزیزم فلوکسیتن یه دارو از یه خانواده ست که حتما حتما حتما باید به توصیه و زیر نظر پزشک مصرف بشه. چون روی همه یه نتیجه رو نمیده. خیلیا مثل شما حالشون بدتر میشه یا تهوع و سرگیجه و بیخوابی می گیرن. میرن به دکترشون میگن دکتر با توجه به علائمشون قرصشونو عوض میکنه. به هیچ وجه تو این قرص های اعصاب خوددرمانی نکن. چون تاثیرش لحظه ای نیست.

من حدود یک‌سال و نیمه ۲۰ استفاده میکنم که الان حدود ۱ ماهه یک روز در میان میخوام. تاثیرش برام عالی ب ...

منم بیشتر عصبانی میشم .و فکر خودکشیم بیشتر شده و ناامیدتر از زندگی

عزیزم فلوکسیتن یه دارو از یه خانواده ست که حتما حتما حتما باید به توصیه و زیر نظر پزشک مصرف بشه. چون ...

دکتر بهم داده. راست میگی از وقتی میخورم بی خوابی دارم و درست نمیتونم استراحت کنم

منم بیشتر عصبانی میشم .و فکر خودکشیم بیشتر شده و ناامیدتر از زندگی

برای من تحت نظر مشاور شروع شد و عالی بود وقتی دیدم خوبم تصمیم گرفتم کم کم کاهش بدم ولی ظاهرا اشتباه کردم و بهش نیاز دارم.

گر نگهدار من آن است که من میدانم* شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد*