2777
عنوان

اهل زنجانم

225 بازدید | 9 پست

خواهش میکنم دعوا نکنید باهم اومدم یه چیزی بگم و برو تو یه تاپیک که اتفاقا پر بازدید بود یه خانمی اومده بود گفته بود اهل زنجانه گفته بود فروشنده های زنجان اگه کسی بره باهاشون فارسی صحبت کنه اصلا جوابش و نمیدن میخوام بگم این کاملا اشتباهه من و همسرم ترک زنجان هستیم با پسرمونم فارسی صحبت میکنیم چون میگیم وارد جامعه شد دچاز مشکل نشه ۲۷ سالمه تا حالا نرفتم مغازه ای فارسی صحبت کنم فروشنده جوابمو نده . اکثرا هم فارسی صحبت میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه جا رفتم زنجانی بودن همه ترکی حرف میزدن اصلا به من که بلد نیستم اهمیت نمیدادن به نظرم این کار واقعا زشته وقتی میتونستن فارسی صحبت کنن 

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
منم یه جا رفتم زنجانی بودن همه ترکی حرف میزدن اصلا به من که بلد نیستم اهمیت نمیدادن به نظرم این کار ...

ما حتی کل خانوادمون با هم به جز با مامان و بابام فارسی صحبت میکنیم برام خیلی عجیبه این کار مامانم اصلا فارسی بلد نیست ولی وقتی مهمون میومد خونمون به زور با چند کلمه ای که بلد بود منظورشو میرسوند

اره منم اهل زنجانم اماازبچگی بابامامانم باهام فارسی حرف زدن والانم ک ازدواج کردم باشوهرم وخانواده شوهرم ک ترکن باهم فارسی صحبت میکنیم تاحالام نشده جایی برم وفارسی حرف بزنم وجوابمونداده باشن اکثرترکابابچه هاشون فارسی صحبت میکنن چون درسته زبان محلی ماترکه اما زبان بین المللیه همه ی مافارسیه مهم اصالته امانبایدطوری باشه ک وقتی بچه وارد اجتماع شدبراخاطرلهجه مسخره اش کنن

خواهر من هم زنجانه. من هم خیلی میرم خرید تو زنجان هرجا هم رفتم فارسی صحبت کردم و خیلی محترمانه جواب دادن.واای راستی من عاشق زنجانم. خیلی شهر دلبازو قشنگیه. تابستوناش که معرکه اس. 

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
ما حتی کل خانوادمون با هم به جز با مامان و بابام فارسی صحبت میکنیم برام خیلی عجیبه این کار مامانم اص ...

چه خوب درستش همینه.😉

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛