2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

58 بازدید | 11 پست

یکی از فامیلامون هفت ماه پیش عروسیش بود ۲۸ سالشه خانمه،دیروز تو جمع خانوادگی اعلام کردن که نی نی دار شدن ،اول همه تبریک گفتن بعد کم کم متلکا شروع شد!!جاریش با یه نیش خند مسخره ای نگاش میکرد بقیه جمع هم هی سر ب سرشون میزاشتن که واااای مگه عجله داشتین ،مگه دنبالتون بودن،مگه..... خانمه هم بیچاره فقط لبخند میزد چیزی نمیگفت ولی اگه من بودم یه حرفی بارشون میکردم...حالا ب نظر شما واقعا زود بود واسشونو من اشتباه میکنم؟چون ب نظر من اصلا هم زوذ نبود😕

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه
دیگه سوتی دادن تو عقد

نه عزیزم،هفت ماااه پیش عروووسیشون بود تااازه باردار شده

یه موقعی میگفتم این روزایه سخت میگذرون و راحت میشم، روزایه سخت گذشتن ولی درد و خاطرشون لحظه به لحظه با منه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نطر من اینه که به خودشون مربوطه😐مگه اونا میخوان بچرو بزرگ کنن که نظر میدن! هروقت قرار شد هزینه و زحمتی برای بچه متحمل بشن بعد نطر بدن😒

۹/۹/۹۹ : من دارم آرزوهام رو زندگی میکنم😉

خب لابد برنامه ریزیش برای دوتا بچه اس با توجه ب سنش الان خوبه واسه اولی بعدم من نمیدونم چرا وقتی یکی دیگه میخاد حامله شه و دنیا بیاره یکی دیگه میخاد خرج و بدج بده بعد یکی پیدا میشه این وسط حرص اینا رو میخوره😓خب ب کسی چه،،،چه بیکارن مردم

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
منم زود باردار شدم خیلی مسخره ام کردن وپشت سرم حرف زدن دهن مردم همیشه بازه

چند ماه بعدش باردار شدی؟