2777
2789
عنوان

هفته 34 بارداری

184 بازدید | 3 پست

سلام خانوما سونوگرافی زمان زایمان منو 27 اردیبهشت زده کیا هفته بارداریشون مثل منه یعنی 34 هفته ان میخوام ببینم واسه شما رو چه تاریخی زدن،همه بهم میگن اکثرا زودتر از تاریخی که دکترا میزنن اتفاق میوفته

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
من هفته ۳۱ ام تاریخ زایمانم ۲۶ اردیبهشته. من سزرارین تکراری ام 

من الان سه هفته از شما جلوترم پس چرا تاریخ زایمانمون یکیه،به شما گفتن هفته چندم سزارین میشید؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان سه هفته از شما جلوترم پس چرا تاریخ زایمانمون یکیه،به شما گفتن هفته چندم سزارین میشید؟

۳۷ هفته تمام

من سزارین دوم هستم و زودتر باید باشه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”