2777
2789

سرامیک

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارکت اصل خیلی گرونه چون کامل چوبه

لمینت چوب و پلاستیک قاطیه که از 

پارکت ارزونتره

کف پوش پلاستیکه که از این دوتا ارزونتره سرامیک هم بستگی به نوع سرامیکی که انتخاب میکنین قیمتش فرق میکنه

به نام خدای رنگین کمان. بچه ها نخندینا........

هر دو نواع و اقسام داره ولی توی قیمت برابر پارکت شیک تره......

سرامیک اولش قیمتش کمتره ولی وقتی مصالح بهری و کاشی کار بیاری مجموعا گرون تر میشه

پارکت سریع نصب میشه خیلی هم کثیف کاری نداره..

عمر سرامیک بیشتره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

نمیدونم جواب سوالتو شاید بی ربط باشه ولی اگه خونه میسازید چیزی رو ک دوس داری انجام بده نه بر حسب قیمت چون یکبار میتونی این کارو بکنی همونو از اول درست انجام بده ک ب دلت باشه😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

اول معایب و مزایا هر دو رو مقایسه کن بعد تصمیم بگیر

ببین با شرایطتت کدوم جور درمیاد

بعدشم هرکاری دوست داری انجام بده ادم یه بار خونه میسازه پول میاد و میره ولی حسرت اون چیز به دلت میمونه وقتی به خونه ات نگاه میکنی

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@