2777
2789
عنوان

زندگی مستقل...

267 بازدید | 8 پست

بچها کسی هست جدا شده باشه و بچه نداشته باشه و تنها زندگی کنه ؟ مستقل جدا از پدرمادر؟؟ البه مهریه و نفقه ام نگرفته باشه :(
میشه لطفا اونایی ک تجربه جدایی و طلاق دارن بیان و تجربیاتشون رو بگن
اینکه چجوری کنار اومدن با شرایط
اینکه فشار مالی بوده نبوده
تا چند وقت وارد رابطه نشدن...
از اینجور چیزا
واقعا احتیاج دارم ب کمکاتون...

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جدا شدم اما بعد پنج ماه شوهر کردم ..چون خونواده م اجازه نمیدادن مستقل باشم .مجبور شدم با اونا زندگی کنم ...اما با اونا باشی همش سرکوفت میزنن نمیزارن تصمیم درست بگیری ...من که ترجیح میدم مستقل باشم ...سر کار برم 

عالم همه هیچ و اهل عالم همه هیچ .ای هیچ برای هیچ در هیچ مپیچ 
منم جدا شدم اما بعد پنج ماه شوهر کردم ..چون خونواده م اجازه نمیدادن مستقل باشم .مجبور شدم با اونا زن ...

اره با خانواده بودن خیلی سخته
منم برا همین مستقل میخوام باشم ینی راستش الان دوماهه مستقلم ولی هنوز در حال دادگاه رفتنو این مسخره بازیام
ولی خیلی از نظر مالی روم فشاره
اگه اینجوری ادامه پیدا کنه شاید مجبوربشم برگردم خونه بابام...
نمیدونم دیگه واقعا اوضاع اشفته ای شده

اره با خانواده بودن خیلی سخته منم برا همین مستقل میخوام باشم ینی راستش الان دوماهه مستقلم ولی هنوز د ...

فشار زندگی الان زیاده خدایی ..سر کار برو ...مستقل بودن بهتره از نظر من ...هر چقد هم باهات خوب باشن خانواده یه هو برمیگردن میگن چرا طلاق گرفتی و .....از این دست حرفا

فشار زندگی الان زیاده خدایی ..سر کار برو ...مستقل بودن بهتره از نظر من ...هر چقد هم باهات خوب باشن خ ...

سرکار میرم دیگه
وگرنه نمیتونستم زندگی کنم
ولی خب دقیقا هرچی درمیارم پول اجاره میدم و پول رفت و امد
انگار هیچ لذتی نمیبرم
اره دیگه یهو یادشون میاد باز بحث و دعوا میشه....

سرکار میرم دیگه وگرنه نمیتونستم زندگی کنم ولی خب دقیقا هرچی درمیارم پول اجاره میدم و پول رفت و امد ا ...

آخی عزیزم ..سخته ....برات آرزوی بهترینها رو دارم ....زندگی که توش آرامش نباشه نمیشه موند ...خدا بزرگه ...

آخی عزیزم ..سخته ....برات آرزوی بهترینها رو دارم ....زندگی که توش آرامش نباشه نمیشه موند ...خدا بزرگ ...

مرسی عزیزم