2777
2789
عنوان

بوی مرغ ..

| مشاهده متن کامل بحث + 4339 بازدید | 26 پست

هميشه مرغو خواستي بپزي بذار تو اب يدونه هم پياز بنداز تو اب وقتي كه ديدي داره ابش ميجوشه ابشو بريز دور دوباره رو مرغ اب جوشونده و زردچوبه بريز بذار بپزه اونطوري بوش هيچ وقت نمياد هرچي هم هورمون اينا هست در مياد از مرغ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون میشم

مرغ ک خریدی ، از یک شب قبل از پختن غذات، کامل نمک بپاش بهش.  نترس شور نمیشه فقط حسابی نمک بزن ب همه جای مرغ ، بعد بذار توی ظرف روش رو بپوشون و بذار یک شب تا صبح توی یخچال بمونه 

وقتی درش میاری ابی ازش خارج شده توی سینی ،،  یعنی عمرااااااااا یک درصد دیگه بو نمیده 

من همیشه اینجوری میکنم واقعااااا با بوی مرغ خیلی وقته خدافظی کردم!

باور کن اون مرغ هایی که میگم هنوز بو میده با این روشهام 😷😷😷😷😷

منم دقیقا همین مشکلو دارم

البته قبلا اصلا اینطور نبود اما امسال هرجوری مرغ درست میکنم بوش پر خونه میشه کلی هم مواد بهش میزنم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
باور کن اون مرغ هایی که میگم هنوز بو میده با این روشهام 😷😷😷😷😷

مرغ و اول بذار فقط با آب  يه جوش بزنه يه كف مياد روي آب و دور مرغو ميگيره كه خيلي بد بو هست، آب رو خالي كن مرغاتو بشور، اين خيلي مهمه براي از بين رفتن بوي بد مرغ، اگه آبپز مي كني كه برگ بو و زردچوبه و پياز و فلفل دلمه حتما بريز اگه سرخ ميكني كه اول سرخ كن بعد چاشني مرغ و ماهي بزن (مارك هميشك خيلي خوبه) پياز رنده شده بريز و يه حبه سير  له كن  زردچوبه بزن فلفل دلمه هم ميتوني بريزي خوش عطر ميشه و يه كم كره بزن اگه رب دوست داري با رب، اگه رب دوست نداري فقط زعفرون بريز و فقط يه ليوان آب بريز درش و ببند بذار بپزه نمك و فلفلشم اندازه كن😉 

من یه بار میذارم توی اب میجوشه . ابش رو میریزم دور 

دوباره میشورمش  یه کم توی روغن تفت میدم بایه کم قارچ و هویج  و دلمه  و رب و ابلیمو میپزمش

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم...