2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نداره بابا مشهدی جماعت میگه عروسی خونه با داماد جهاز با ما اما من گفتم خیر همه چیز با شما کلا خیلی ش ...

ایولاچجوری به حرفت گوش کرد منکه شوهرم فقط چند تیکه میخواد بگیره

برای رسیدن به آرزوم یه صلوات میفرستی با تشکر
عه واقعا من بدم تا الان یا دق مرگ میشدم یا تیمارستان بستری بودم  خب پس برو ازدواج کن  ...

منم غصه هامو خوردم در حد مرگ هم زار زدم اما بی فایده بوده

هنوز جدا نشدیم عزیزم

نیت ازدواج مجدد را هم ندارم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
شوهرتو ببر آزمایشگاه بده یه نمونه ازش بگیرن ذخیره کنن شوهرت جزو نمونه نادر بشریته خواهر!   &nb ...

شکر خدا خیلی خوبه بابام طفلی یه کم دستش خالی بود شب بله برون جلو همه گفت همین که دختر دسته گلتو دادی بهم دنیا میارزه جهاز همه چی با خودم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
دست راستت رو سرما 😁

چرا عزیزم؟

عاقبت بخیر که نشدم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
شکر خدا خیلی خوبه بابام طفلی یه کم دستش خالی بود شب بله برون جلو همه گفت همین که دختر دسته گلتو دادی ...

مادرشوهرت خودشو جر نداد؟

شوهرت کاملا درست گفته دمش کرم ولی چه میشه مرد رسم براینه دیگه منم پسرم ۴سالشه یروزی خواست ازدواج کن ...

اره مخصوصا سیسمونی ما رسم داریم مثلا مادرم برا بچم صلا بخره شوهرم یه پلاک زنجیر خرید داد به مادرم که جلو همه بده به بچمون

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
مادرشوهرت خودشو جر نداد؟

هنوزم دارن میسوزن ولی جرات ندارن حرف بزنن وقتی خونمونو میساختیم همش به شوهرم میگفت نمیخواد خیلی اهمیت بدی همین دوتا اتاق بسه شوهرم رک گفت به شما ربطی نداره

اره مخصوصا سیسمونی ما رسم داریم مثلا مادرم برا بچم صلا بخره شوهرم یه پلاک زنجیر خرید داد به مادرم که ...

اووووه خخخخ من مامانم هم برا خودم طلا خرید هم برا بچم 

اونم هردو سنگین و قیمتی تازه برا پسرم طلا خرید گفت سرمایش میشه نقره هم عین همونو خرید گفت اگه خواست استفاده کنه چون طلا برا مرد خوب نیست

🧚‍♀️

سال۹۶

مارسم داریم ۳تیکه خانواده داماد میگیرن

بقیه اش مادرم گرفت شد۵۲ میلیون

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو