بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
من 93ازدواج کردم فقط 5ملیون لوازم کوچیک اشپزخونه خریدم خونه و وسایلش کلا با شوهرم بود اصلا نزاشت من حتی یه بخاری هم بخرم سیمونی هم خودش خرید میگه وظیفه خودمه برا زندگیم وسایل بخرم
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
من 93ازدواج کردم فقط 5ملیون لوازم کوچیک اشپزخونه خریدم خونه و وسایلش کلا با شوهرم بود اصلا نزاشت من ...
شوهرتو ببر آزمایشگاه بده یه نمونه ازش بگیرن ذخیره کنن
شوهرت جزو نمونه نادر بشریته خواهر!