2777
2789
عنوان

خاستگار ندارم

485 بازدید | 37 پست

من یه دختره 22 ساله ام هم درس میخونم هم کار میکنم، ورزشکارم و ساز میزنم ظاهر و اندام خوبی هم دارم محله ی خوبی هم ساکنیم.من خودمو تو شرایطِ مناسب میبینم و دوست دارم که ازدواج کنم. شرایطِ مالی پدرم خوب نیست و کمک منم نمیپذیرن از طرفی اصلا کسی سمت من نمیاد که حتی بگه قصدی داره.کلا دو مورد بهم معرفی شده که یکی 16 سال از من بزرگتر بود و طلاق گرفته بود و یکی هم شغل نداشت وقتی هم دید پدرم با وانت کار میکنه رفت. من اصلا مشکلی با شغل پدرم ندارم. ولی اینکه کسی سمت من نمیاد منو خیلی اذیت میکنه و احساس بدی نسبت به خودم پیداکردم.من مهربونم وخوش اخلاقم همیشه هم مرتب وسرسنگینم ولی هیچ مردی انگار منو برای همسری نمیبینه انگار اصلا دیده نمیشم.هرکسی که میاد قصدش دوستی و وقت گذرونی و رابطه جنسیه و اینو کاملا میفهمم.از طرفی هم نمیخوام برم سمت یه مردی و بهش پیشنهاد بدم. من معیارم برای ازدواج اخلاق، تعهد و یه شرایطِ مالیه نرماله.چهره شاید تو اولویت آخرم باشه. خیلیا رو میبینم که از خیلی جهات از من پایین تر هستن ولی همسرهای خیلی خوبی پیدا کردن.ولی کسی با این شرایط انگار اصلا نیست. خیلی نا امید شدم. واقع حسه بدی نیسبت به خودم گرفتم. لطفا راهنمایی کنید که من باید چیکار کنم؟اگر مشاوری هم تو تهران میشناسید که میتونه کمک کنه مطبشو با شمارشو برام بزارید یا اگر مشاور تلفنی هم میشناسید معرفی کنید.ممنون🌸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم منم اصلا خواستگار نداشتم و اولین خواستگار همسرم شد 

که با هم دوست بودیم قبلش😁

من تو ازدواج ب قسمت خییییلی اعتقاد دارم 

هنوز اونی ک قسمتت هست سر راهت نیومده 

به موقعش میاد شک نکن اصلا 

انشالله که خوشبخت باشی همیشه

وای دختر 22سالته اقا بالا سر میخوای بهترین دوران مجردیه این همه عجله نکن براش به وقتش خودش میاد 

کاربر قدیمی ام"شاه بانوی ایرانی ام"کاربریم ترکید😂      اونم تو یه روز 3بار فکر کنم نی نی یار از من بدش میاد😭                                                                          دلم برات تنگ شده عشقم ولی حیف که نمیتونم دلتنگیمو در کنارت رفع کنم شرمندتم که تنهات گذاشتم😞

اولا هنوز فرصت هست برای ازدواج، عجله تون برای چیه واقعا؟

بعدم وقتی خودتون اینو باور کردید که کسی نیست و کسی نمیخوادتون خب ناخوداگاه همین اتفاقم میفته، باورتون رو‌تغییر  بدید.

خدارو شکر کنید در وضعیت مناسب برای ازدواج هستید، این دو موردم که گفتید!! شما باید ردشون میکردید چون موقعیت های شما خیلی بهتر از این مواردی هست که گفتید، اعتماد به نفستونو تقویت کنید، انقدر خودتونو دست کم نگیرید. شما لایق بهتر از اینایی، کسی که ۱۶ سال بزرگتره و طلاق داده یا کسی که بیکاره برای ازدواج و تشکیل زندگی که در اون احساس آرامش کنید اصلا مناسب نیستید، افکارتون رو اصلاح کنید.

مشاور اولین چیزی ک بهتون راهنمایی میکنه 

میگه ۲۲ هستی بفکر پیشرفتهای بیشتری باش

ازدواج خواه ناخواه پیش خواهد آمد

کاربرآقا،،، اما خداشاهده بعضی از تاپیکها و دغدغه های بعضی هارو میبینم هرشب ی اورژانسی میخورم بجون خودم،، 

22 سالته 

هنوز بچه ای بخدا 

هر کی بلاخره ازدواج میکنه

چرا این روزا تو از خودت دریغ کنی بیخیال از مجردی لذت ببر جانم

ب موقعش هم یکی میاد اصلا بهش فک نکن 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی