2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان سوال پرسیدی؟؟😁

نه جواب دادم 

خبری بود😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خخخخ  طبیعیه یعنی ب دکترم گفتم اون ماه گفت باید تحمل کنی با رشد بچه بیشترم میشه دردت😢

اره دیگه من موقع از جا بلند شدن داغون میشدم

تو چون با دکترتم مشورت کردی خیالت تخت باشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
منم بدجور دردش رو دارم.بخصوص شبا دکترم کلسیم داد باز ی کم خوب شدم.خواهرم بهشت که الکی نیست

آره منم بیشتر وقتی دراز میکشگ دردش و حس میکنم موقع راه رفتنم درد ندارم زیاد 

نبابا توام سریع نگران میشیا.من تو بارداری اولم انقد درد واژن داشتم ک الان میگم چ خوبه.دردم متوسطه 41 ...

چی بگم.اونقدر دلم شکسته که تصور ی شکست دیگه رو ندارم.یکشنبه آینده وقت ویزیتمه.از دکترم می پرسم باز

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
از چی میشه بگی  یعنی سقط داشتی؟؟

زایمان زود رس داشتم دو سال پیش توی هفته ی ۲۶ و ۲۷ اون وسطا احساس میکردم واژنم سرده احساس درد داشتم احساس میکردم روی دریا نشستم درحالی که واژنم خشک بود

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
آره منم بیشتر وقتی دراز میکشگ دردش و حس میکنم موقع راه رفتنم درد ندارم زیاد 

خانما گلاب ب روتون.روم ب دیوار.من سرویس رفتنی درد دارم.توالت فرنگی نداریم.باشه هم دلم نمیکشه

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار