2777
2789
عنوان

پاپ کورن

239 بازدید | 10 پست

چجور درستش میکنین خوب در میاد...طبق دستور نت رفتم بازم نشد

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.
تو قابلمه مستقیم نگیر رو گاز  تند تند تکون بده بسته ب ذرتسم داره

حرارتش باید زیاد باشه ؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول شعله رو زیاد کن همزمان تند تند هم بزن تا نسوزه 

بعد که اولی پام شد گاز رو متوسط کن و درش رو ببند 

خوب بودن پاپ کرن بیشتر به میزان کیفیت ذرت که خریدی بستگی داره ذرتت که خوب باشه هر طور درسا کنی عالی میشه

ذرت بايد كيفيتش خوب باشه يبار از اين بسته اي ها بگير كه تو فروشگاه هست عالي ميشه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

مرسی از نظراتتون...پس خود ذرت هم مهمه..ذرت من پف کردن قشنگ ولی باز سفتن

روغن داغ و ذرت خوب ،مرتب هم زدن،و آخر هم میتونی پودر کچاپ یا سرکه نموی بهش اضافه کنی ،عالی میشه

ای فرزند آدم!راحتی و آسایش را در بهشت قرار دادم،امامردم آن را در دنیا میجویند و نمیابند.(حدیث شریف قدسی)

عزیزم،ذرت خارجی بگیر بعد روغن و کمی نمک بریز ذرتارو که ریختی درشُ ببند با شعله ی زیاد تا وقتی به صدا در اومد بعد شعله رو متوسط کن قابلمه رو تکون بده چندلحظه یبار و اینو خودم تجربی میگم من هر وقت تو قابلمه ی بزرگ پاپ کورن درست میکنم حتی برا یه مُشت کوچولو ذرت خیلی خیلی خوب  و تُرد در میاد تا قابلمه متوسط

خدایا به امید تو....
عزیزم،ذرت خارجی بگیر بعد روغن و کمی نمک بریز ذرتارو که ریختی درشُ ببند با شعله ی زیاد تا وقتی به صدا ...

مرسی گلم حتما امتحان میکنم