رها_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 4915 عنوان میکرونیدیلینگ 186 بازدید | 12 پست بچه ها کسی جای جوشاشو میکرو کرده؟ 1398/01/17 | 02:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 من میکرودرم کردم دوجلسه جای جوشهای آبله ام صاف شد جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
رها_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 4915 [QUOTE=86143939]نه,ولی برا لک دو ب شکم[/QUOTEاز نتیجه اش راضی بودی؟؟خوب شد؟
رها_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 4915 من میکرودرم کردم دوجلسه جای جوشهای آبله ام صاف شد شدید بود یا کم بود؟میشه بگی چطوری هست ؟
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 شدید بود یا کم بود؟میشه بگی چطوری هست ؟ چال شده بود لپم،بایه دستگاهی صورتو ماساژمیده یه لایه برمیداره برای کک ومک ولکم خوبه جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
رها_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 4915 چال شده بود لپم،بایه دستگاهی صورتو ماساژمیده یه لایه برمیداره برای کک ومک ولکم خوبه عزیزم هزینه اش چقد بود ؟کدوم شهری
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 عزیزم هزینه اش چقد بود ؟کدوم شهری من اسلامشهرم دوسال پیش دکترپوست ۵۰تومن گرفت ولی متخصص پوست۷۰میگرفت حتما تاالان هزینه اش بیشترشده جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
رها_۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 4915 من اسلامشهرم دوسال پیش دکترپوست ۵۰تومن گرفت ولی متخصص پوست۷۰میگرفت حتما تاالان هزینه اش بیشترشده ممنون ازت دوستم
arawm عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 8996 چال شده بود لپم،بایه دستگاهی صورتو ماساژمیده یه لایه برمیداره برای کک ومک ولکم خوبه چالش صورتت درست شد واسه جاهای دیگم میشه؟ 🖤
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14277 چالش صورتت درست شد واسه جاهای دیگم میشه؟ اره عزیزم جاهای گود جوش رفع شد چون پوستم سفیده بخاطر نورخورشید لک هم داشتم که برطرف شد جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"