2777
2789

من ۲۸ اسفند موعد پری بوده ولی نشدم.کیست هم داشتم درمان شدم .۵ بار بی بی چک هم زدم منفیه..

میترسم خارج رحمی باشه بارداریم.کلی استرس دارم

کسی تجربه بارداری خارج رحم داشته یا اینکه باردار بوده باشه ولی بی بی چکش منفی بشه؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو گوگل بزن میاد .. سقط میکنن دیگ

گوگل یسری اطلاعات رو میده میخوام تجربه شخصی رو بدونم چون از یکی شنیدم درد شدید داره ولی یجا نوشته بود ممکنه بدون درد هم باشه

بدتر از منی یکم مثبت فک کن ان شالله هیچ مشکلی نیس دوروزه خودمو شوهرمو.عذاب دادم نکنه کیسه ابم پاره ...

باورت نمیشه از دیشب تا الان چقدر فکرو خیال کردم.دارم دیوونه میشم

باورت نمیشه از دیشب تا الان چقدر فکرو خیال کردم.دارم دیوونه میشم

باورت نمیشه جاریم انقد بد ذاته ینی دستش برسه همه رو له میکنه تا خودش راحت تر و بهتر زندگی کنه ولی انقددددررر مثبت اندیشه که کل زندگیش ارامشه اصن غم به دلشه راه نمیده اگه دکتر بگه نود و پنج درصد احتمال داره اون به همون پنج درصده خوشه و واقعا هم برکت میاد تو زندگیش چون خیلی امیدش بالاس

دنیا ارزش هیچی ندارهنه خنده نه گریه، خاک تو سرت دنیا