2777
2789
عنوان

بی خوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 50 پست
ببین ازاد خیلی هزینش بالاست ولی بوشهر قبول میشی .من سه ماهی بوشهر ارشد خوندم انصراف دادم همکلاسیام ر ...

کنکور ارشد دانشگاه آزاد کی هست؟ یعنی همه رو غلط بزنم بازم قبول میشم؟ مگه ازاد نیست بازم کنکور میخاد؟؟

من رشته روانشناسی میخوام مطمئنی بوشهرم داره؟ شیراز میخواستم خب.نمیشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور ارشد دانشگاه آزاد کی هست؟ یعنی همه رو غلط بزنم بازم قبول میشم؟ مگه ازاد نیست بازم کنکور میخاد؟ ...

ازاد بوشهر نمیدونم ولی خلیج فارس اره داره . نه کنکورش اسونه ارشد قضیش اینه اون گرایشی که میخوای باید بزنی و زبان انگلیسی نه همه دروس موجود در دفترچه که همون زبانم چندتا بزنی اوکیه. نمیدونم هنوز میتونی ثبت نام کنی یا نه؟ برو سایت ثبت نام دانشگاه ازاد ببین مهلتش باز تمدید میشه یا نه

ازاد بوشهر نمیدونم ولی خلیج فارس اره داره . نه کنکورش اسونه ارشد قضیش اینه اون گرایشی که میخوای باید ...

خلیج فارس مگه دولتی نیست؟ ؟ یعنی برا کنکور فقط زبان بخونم با سوالات روانشناسی؟ باید چی ثبت نام کنم؟؟

راستی معدل کارشناسی هفده باشه؟ کارشناسیم روانشناسی نیست.این مشکلی نداره برا ارشد؟

خلیج فارس مگه دولتی نیست؟ ؟ یعنی برا کنکور فقط زبان بخونم با سوالات روانشناسی؟ باید چی ثبت نام کنم؟؟ ...

ببین بعدا اگه لازم باشه پیش نیاز میدن بهت . منظورم اینه خلیج با اینکه دولتیه ولی به راحتی قبول میشی چون درجه سه حساب میشه. معدل  رو واسه بدون کنکورش گفتم که شرایطش خاص بود. با کنکور اصلا معدل و اینا مهم نیست دیگه. زبان بخون و ببین کدوم گرایش روانشناسی دوست داری که یکم بخونی واسش چون ارشد گرایش پیدا میکنه مثلا شیمی 8 تا گرایش داره که گرایش من خودش 4 شاخه داره باز که بعد قبولی انتخاب میکنی کدوم شاخش بخونی. یکم دیر تصمیم گرفتی فک کنم سال دیگه باید کنکور بدی