2777
2789
عنوان

بی خوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاد باید چطوری بفهمم که میشه یانه

توی اینترنت سرچ کن بزن رشته های کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه ازاد اگه باشه چیزی نشون میده کارشناسیش میدونم که جزو بدون کنکورا هست ارشدش خبر ندارم .حتی اگه امتحان بدی هم قبول میشی چون اوضاع پوله

اخی😂😂از الان از مدرسه بیزاری تا چهار سال دیگع چیکار میکنی

خب... مدرسه رو تقریبا دوس دارم ولی از اینکه باید بیام تو خونه بشینم درس بخونم خیلی بدم میاد😖

یک عدد آدم کوچولوعه افسرده😞😭 وخیلی حساس توروخدا دلمو نشکونید😘
خب... مدرسه رو تقریبا دوس دارم ولی از اینکه باید بیام تو خونه بشینم درس بخونم خیلی بدم میاد😖

خسته نباشی پهلوان😂

منم مدرسه رو برای حرف زدن با دوستام دوست دارم ولی قسمتِ امتحان و درسش مزخرفه

ولی راهنمایی که درساش سخت نیست من اینقد دوس دارم یه بار دیگه برگردم به راهنمایی..قدرشو بدون

یه صلوات بفرست که هم من ثواب کرده باشم هم تو❤  
خسته نباشی پهلوان😂 منم مدرسه رو برای حرف زدن با دوستام دوست دارم ولی قسمتِ امتحان و درسش مزخرفه و ...

اره خیلی موافقم با حرفات 😍

یک عدد آدم کوچولوعه افسرده😞😭 وخیلی حساس توروخدا دلمو نشکونید😘
بوشهر دوست دارم مهرماه ارشد بخونم اونم تو شیراز.. میتونی یه تحقیق کنی بهم بگی؟

ببین ازاد خیلی هزینش بالاست ولی بوشهر قبول میشی .من سه ماهی بوشهر ارشد خوندم انصراف دادم همکلاسیام رتبه هاشون افتضاح بود و قبول شده بودن ولی الان من دانشگاه شیرازم خیلی رتبه هاشون اوکی بوده 😂 اگه نگران هزینت نیستی ترمی 3-4 میلیونه ها کافیه فقط کنکور ارشد دانشگاه ازاد بدی همین .قبولی رو شاخته