2777
2789
عنوان

ازشوهرم دلگیرم

238 بازدید | 14 پست

خواهرشوهرم پرش کرده بود و اونم حسابی جواب داده بود و خواهرشو نشونده بود سر جاش . اما من که وارد خونه مادرشوهرم شدم از همه جا بیخبر شوهرم به منم پرید . البته حرف بدی نزد فقط با صدای بلند گفت چرا دیر اومدی .. 

اما تو دلم موند ... خدا نگذره از خواهرشوهرم که سالی یکبار میاد و بین منو شوهرم دعوا میندازه و میره الهی خدا جوابشو بده .. 

شوهرمم ازم عذر خواهی کرد و گفت که اعصابش خورد بوده اما هنوز تو دلمه 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان خواهر شوهرم حتماخوشحاله... 

اما هی حسودی میکرد مثلا اینکه چرا پولای شوهرم دست منه.  یا چرا برام غذا میکشه یا چرا هوامو داره و ... 

منم دلگیرم امروز ظهر خونه مادرشوهرم رفت تو سالن گرفت خوابید من و پسرم تنها تو اتاق بهم برخورد😕😕

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
خيلي سخت نگير بيا ببين مردم چه بدبختي هايي دارن يكيش خوده من چند وقت پيش يه چيز تو زندكيم ديدم ...

میدونم درسته ... اما نمیدونی چه بدبختیاییباهاشون کشیدم . گرچه خدا جواب خواهرشوهر بزرگمو داد .حتی یکبار استخاره گرفته بودم بهمگفت یکی از خواهرای شوهرت خیلی بهت بدی کرده بیمار میشه  بخاطر گناها و بدیهایی که در حقت کرده واقعا هم شد ! 4 سال تمام عذابم داد 

دقیقا مثل شوهر من، بجای اینکه جلوی خواهرش احترام بزاره بگه ک مثلا زنم مهمه اونجوری ضایع میکنن و بعد ...

منم همینو گفتم بهش. حتی برادرشوهرم هم جرات نداره از دست خواهرش پحلبه زنشبذاره حالاشوهر من یعنی خیلی خوبه ! 

منم دلگیرم امروز ظهر خونه مادرشوهرم رفت تو سالن گرفت خوابید من و پسرم تنها تو اتاق بهم برخورد😕😕

عقل ندارن گاهی اوقات 

دم صبی پاشدی واس نماز یا کلا تااونموقع بیداربودی😨 چرا پودری چیزی نمیگیری بخوری؟چی خوردی۳کیلوفقط اض ...

واسه نماز بیدار شده بودم خخخ . الان دیدم نسبت به خودم عوض شده . از خودم راضیم هر کی ناراضیه میگم به درک . مهم خودمم . وقتی دیدت عوض بشه خیلی بهتر میشی عزیزم