2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 48 پست
ب منکه منشی سونوگرافیه گف بخور تا میتونی هم مایعات بخور تا یک لیتر و بالاتر هم چیزای شیرین.منکه ازای ...

ای بابا هرکسی یه چیزی میگه، نه به من چیز شیرین نگفت، گفت خالی باشه،شماها تکون نی نی رو احساس میکنین؟ 

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
اره دکتر به منم گفت ازمایش نیاز نیست، اما من میر م

من ب دکترم گفتم اولی خوب بود  دومی و نرم گف اصلا امکان نداره آنومالی و نری گف آنومالی واجبه ولی اگه میخوای میتونی آزمایش خون ندی ولی باید یه برگه بدی که مسعولیت اینکه آز خون نمیدی با خودته و هر مشکلی پیش اومد خودت مسعولی منم گفتم بیخیال باو یه آز خون ک ارزش اینهمه چیو نداره میرم خودمم مطمعن ترم ک بچم هیچ مشکل ذهنی و جسمی نداره

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها پس ضروری نیست؟؟

چون سونو ان تی من خوب بود گفت نیاز نیست اما ازدواج ما فامیلی هست من میرم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
۲۳اذر شروع شده

الان شما کی باید برید غربالگری دوم خواهر من ی هفته بعد از شما پریود شده باردار الان چند هفته اشه؟2دی آخرین پریودش بوده

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
من ب دکترم گفتم اولی خوب بود  دومی و نرم گف اصلا امکان نداره آنومالی و نری گف آنومالی واجبه ولی ...

اره به منم گفت سونو حتما برو آز احتیاریه

ای بابا هرکسی یه چیزی میگه، نه به من چیز شیرین نگفت، گفت خالی باشه،شماها تکون نی نی رو احساس میکنین؟ ...

اره من یه هفته و خورده ای میشه سمت چپم بعضی وقتا احساس تکون خیفی میکنم بعضی وقتام یخرده بیشتر حس میکنم ولی ن ب اون صورتی ک بقیه بتونن حسش کنن 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

چیزی نیس ک بابا  فردا بپرس از منشی سونو اون میدونه خب.اول باید بری سونو بعدش اجواب سونو حتما ب ...

آره بابا اگه نیاز بود دکتر هم بهم میگفت دیگه حتما

اره من یه هفته و خورده ای میشه سمت چپم بعضی وقتا احساس تکون خیفی میکنم بعضی وقتام یخرده بیشتر حس میک ...

جند هفته هستی؟منم گاها خیلی  کم یه احساسی میکنم نمیدونم واقعیه یا توهم ولی واضح درک نمیکنم لگد بزنه

الان شما کی باید برید غربالگری دوم خواهر من ی هفته بعد از شما پریود شده باردار الان چند هفته اشه؟2دی ...

تقریبا میشه ۳ماه و ۱۵روزه 

اگه از روز اول عادتی حساب کنی

ینی ۱۴هفته و یک روز

غربالگری اولو رفته؟

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

جند هفته هستی؟منم گاها خیلی  کم یه احساسی میکنم نمیدونم واقعیه یا توهم ولی واضح درک نمیکنم لگد ...

من ۱۶هفته دقیق ام ب من گفتن چون جفتت پایینه دیز متوجه میشی تکون خوردنشو ولی من از یه هفته پیش دارم حس میکنم چیزی ک بقیه گفتن تا هفته ۲۰یا ۲۳نشی نمیتونی متوجه شی

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

تقریبا میشه ۳ماه و ۱۵روزه  اگه از روز اول عادتی حساب کنی ینی ۱۴هفته و یک روز غربالگری اولو ر ...

بله رفته یعنی دوهفته دیگه باید بره غربالگری دوم؟جنسیش صددرصد مشخص میشه؟ چند هفته وقت داره تا غربالگری دوم رو انجام بده از 16هفته تا چندهفته وقت داره

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
سونو آنومالی واسه چیه؟هزینه ش چقده؟

نمیدونم والا من غربالگری اول ک ۵۰آزمایش خونم۱۷۰ ام سونو ان تی شد ولی این یکی و هنو نرفتم دوهفته دیگه باید برم 

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

نمیدونم والا من غربالگری اول ک ۵۰آزمایش خونم۱۷۰ ام سونو ان تی شد ولی این یکی و هنو نرفتم دوهفته دیگه ...

من اولی آز 135 شد سونو هم 110