2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 48 پست
عه ،به من دکتر گفته فردا برم،اول سونو رفتی بعد جوابشو همون روز بردی آزمابش مثل ان تی؟ 

برای ازمایش همون سونو ان تی رو ببری کافیه..

بنظرم هفته ی دیگه برو .کجایی؟اکثر دکترا میگن هجده هفته ب بعد ...

ازمایش رو فردا بده.سونو ان تی هم ببر..

سونو انومالی هفته ی دیگه بده.بنظرم اینطور بهتره

دخترم همه ی زندگیمه
نه خالی رفتم..ناشتام بودم تازه درصورتیکه باید چیزی میخوردم که بچه تکون بخوره..

لازم نیست ناشتا باشیم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوهفته دیگه بایدبرم.یعن خون و زودتر باید داد؟

میشه بگی آخرین پریودت کی بوده؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
لازم نیست ناشتا باشیم

آخرین پر بودت کی بوده؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

دکتر من گفت ازمایشو ۱۵ هفته برو

سونو رو ۱۸ هفته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
عه به من گفت خالی کن مثانه رو

ب منکه منشی سونوگرافیه گف بخور تا میتونی هم مایعات بخور تا یک لیتر و بالاتر هم چیزای شیرین.منکه ازاین نکتار های هلو گرفتم یه لیتری بعدشم دکتر گف مگه چقد شیرین بوده اینی ک خوردی ک بچه اینقد تکون میخوره نمتونم ان تی رو در بیارم و بفهمم چنده اینقد ک تکون میخوره

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘

برای ازمایش همون سونو ان تی رو ببری کافیه.. بنظرم هفته ی دیگه برو .کجایی؟اکثر دکترا میگن هجده هفته ...

دکتر من چیزی در این مورد نگفت وای، هم سونو هم آزمایش رو فردا گفت برم

دخترم یعنی زندگیم، تازه فهمیدم خدا بهم دختر داده، عشقم، نفسم، عمرم عاشقانه دوستت دارم💕💕❣️❤️💖
پس چرابیشتریامیگن اولیه بدون مشکل باشه دومیه لازم وضروری نیس دیگه؟

اره دکتر به منم گفت ازمایش نیاز نیست، اما من میر م

میشه راهنماییم کنی..مرحله دومو باید تو هفته 17 بریم؟!پس تعیین جنسیت چی؟!

من فردا هفده هفته و یک روز هستم دکتر گفته فردا برم،هم تعیین جنسیت نوشته

دکتر من چیزی در این مورد نگفت وای، هم سونو هم آزمایش رو فردا گفت برم

چیزی نیس ک بابا 

فردا بپرس از منشی سونو اون میدونه خب.اول باید بری سونو بعدش اجواب سونو حتما باید بری آز بدی دیگه

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘