2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من سه بار بلاک کردم فقط نهایت یک ماه اثر داره 

یه دکتر بهم قرص دولکستین داد هم درد و هم گزگزم کمتر شد از بین نرفته فقط قابل تحمل شده 

اگر درد شما از خاطر شکستگی هست فکر کنم نقره کار خوبه 

عزیزم من سه بار بلاک کردم فقط نهایت یک ماه اثر داره  یه دکتر بهم قرص دولکستین داد هم درد و هم ...

عزیز دلم یعنی مرحله اولیه اش یک ماه دوام داشت یا وقتی عصب رو سوزوند هم فقط یک ماه دوام داشت

شرمنده که هی سوال میپرسم

عزیز دلم یعنی مرحله اولیه اش یک ماه دوام داشت یا وقتی عصب رو سوزوند هم فقط یک ماه دوام داشت شرمن ...

خواهش می‌کنم 

اره از اول یک ماه 

بعد درد از اول از بین نرفت 

مثلا از نمره ۱۰ شد ۴ 

بعد از یه ماه شد ۱۰ 

برا من عصب رو‌سوزوند اصلا دوام نداشت حتی یه روز 

ولی بلاک به نظرم بهتر بود 

خواهش می‌کنم  اره از اول یک ماه  بعد درد از اول از بین نرفت  مثلا از نمره ۱۰ شد ۴& ...

مننونم عزیز دلم مشکل من دنبالچه هست بهم گفت حدافا شش ماه دوام داره ولی میترسم همش الکی باشه

دلشون به حال مریض نمیسوزه فقط پول میخوان

خواهش می‌کنم  اره از اول یک ماه  بعد درد از اول از بین نرفت  مثلا از نمره ۱۰ شد ۴& ...

بعدشم گفت اگه با ار اف سوزوندم و خوب نسد با الکل میسوزونم خیلی مستاصل هستم نمیدونم چکار کنم

من با الکل هم سوزندم 

ببین من مشکلم پشت شونه و قسمت جلو قفسه سینه 

مور مور کل بدن 

سوزش کل بدن 

بی حسی یه طرف سر و گردن 

باز و بسته شدن یه طرف چشم 

همه این انفاق ها به مرور افتاد 

اول فقط قفسه سینم بود 

من با الکل هم سوزندم  ببین من مشکلم پشت شونه و قسمت جلو قفسه سینه  مور مور کل بدن  ...

ممنونموعزیزم خیلی بهم کمک کردی امیدوارم شما هم هر چه زودتر بهبودی کامل به دست بیاری

کاش ریشه مشکلت پیدا میشد اگه ریشه پیدا بشه درمان خیلی اسونتره