2777
2789
عنوان

بیماری هموروءید

161 بازدید | 14 پست

ببخشید خانوما میشه بگین چه جوریه؟ چند روزیه درد دارم و حس میکنم بدنم گوشت اضافه در آورده. یعنی هموروءید دارم؟ دکتر زنان میتونه تشخیص بده ب نظرتون؟ آیا با دارو خوب میشه؟ 

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پزشک زنان وزایمان هم تشخیص میده. ببخشیدیبوست داشتی؟

آره نمیدونم الکی یهو اینجوری شدم. آخه کارمندم.چندروزی میشه روزی دوازده ساعت رو صندلی سرکارم و اضافه کاری. بعدش اینجوری شدم نمیدونم ربطی ب نشستن زیاد داره یا ن. اما دل درد هم شدم 

آره نمیدونم الکی یهو اینجوری شدم. آخه کارمندم.چندروزی میشه روزی دوازده ساعت رو صندلی سرکارم و اضافه ...

اره عزیزم یکی از مواردی که باعث همورئیدمیشه نشستن طولانی مدت است که رانندگان وکارمندان بیشتر درگیران میشن.بهتره هر یه ساعت بلندشوی وقدمی بزنی.

عزيزم اگه بري دكتر اصولا ميگن عمل كن اما من يه راهكار بهت ميدم خوب ميشي نيازي به دكترم نيست

يه آجر آب نخورده را بزار دوسه دقيقه رو گاز گرم بشه بعد دورش حوله بپيچ و بشين روش.چندين بار در روز اينكارو بكن خيلي موثره.هربار هم حداقل بيست دقيقه بشين روش.مواد غذايي ملين بخور آب زياد بخور.پياده روي هم كمابيش داشته باش.اگه خيلي درد داري يه دوره پماد آنتي هموروييد از داروخونه بگير در كنارش استفاده كن.

یه روز خوب میاد

پماد انتی همورویید هم خیلی خوبه و شیافش 

یعنی اگه دکتر اینا رو بده کلا خوب میشم؟ عمل ک نمیخواد؟ من چند روزه اینجوری شدم. دکترا همه مردن. من روم نمیشه. میخوام برم دکتر زنان نمیدونم تشخیص میدن یا ن

عزيزم اگه بري دكتر اصولا ميگن عمل كن اما من يه راهكار بهت ميدم خوب ميشي نيازي به دكترم نيست يه آجر ...

مرسی عزیزم. ن من از عمل میترسم ولی نمیخوام بدنم اینجوری بمونه. چندروزه این مشکل رو پیدا کردم حس میکنم از کم تحرکی و نشستن زیاد یهو اینجوری شد

[QUOTE=86128680]مرسی عزیزم. ن من از عمل میترسم ولی نمیخوام بدنم اینجوری بمونه. چندروزه این مشکل رو پیدا کردم حس میکن ...[/QUOTE]

اره گلم مال نشستنه زياده اگه اينكارا رو انجام بدي خوب ميشي و گرنه بدتر ميشه و دردناك ميشه.

یه روز خوب میاد