2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامزه یا بی مزه بودن من فک نکنم ب شما مربوط باشه!

شماکه انقدر بداخلاق نبودین😕

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
بامزه یا بی مزه بودن من فک نکنم ب شما مربوط باشه!

مثه ادم حرف بزني بد نيس البته توقعي هم نميشه داشت ريپلاي نكن نميخوام بحثي إيجاد بشه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
بابا بحثو ول کنید آهنگ رو کنید(البته مجاز!)

اهنگ خونه ارزو معین هم قشنگه😍

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
شماکه انقدر بداخلاق نبودین😕

چون این همه گاردگیریو تو این سایت متوجه نمیشم 

ینی انگار همه پشت در منتظرن ی چیزی بگی 

ک حمله کنن

حتی آخر جمله مم خنده گذاشتم 

و ضمنا تو سایت من با همه ی جور صحبت نمیکنم 

بعضیا رو ک میشناسم 

مطمئنا لحنمم بهتره باهاشون

چون این همه گاردگیریو تو این سایت متوجه نمیشم  ینی انگار همه پشت در منتظرن ی چیزی بگی  ک ...

به دل نگیرین اون بنده خداهم شوخی کرد 

😌😌

منم کلی با پست اولتون خندیدم😁

حالام یه صلوات بفرستین ختم به خیر شد😂

چون این همه گاردگیریو تو این سایت متوجه نمیشم  ینی انگار همه پشت در منتظرن ی چیزی بگی  ک ...

شما که مهربونین به من یاد دادین چجوری فیلم بذارم😌

اون چ ربطی ب مهربون بودن داره؟!:) 

ربط داره 😌اگه بداخلاق بودین یاد نمیدادین😔

البته خوبی از خودمم هست😌

خیلین نمیتونم یکیو بگم ولی چه خوابهایی از شادمهر همیشه یکی هست محمد معتمدی 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
 اون چ ربطی ب مهربون بودن داره؟!:) 

من که دیگه میترسم باشما بحرفم مثل اون بنده خدا دعوام کنین😔