2777
2789
عنوان

طوفان شد

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 66 پست
تو رو خدا بشینین تو خونه.اصلا هیچ اعتباری به این هوا نیست خطرناکه.گیلان هم شروع شده بارون میگن قراره ...

زودی برگشتیم بخدا خونه هم خالی هیچی توش نیست

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بوشهرم ...آره قطع شد دیگه ما هم از برق کشیدیمش

منم بوشهرم

مال ما هم قطع شد يه ربع ساعتى الان وصل شد

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
فقط واسمون دعا كنيد همه زندگي هاي چندين و چند ساله نابود شده

ان شالله خدا کمکتون کنه💋💋💋💋

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️تقدیم به پسردارا😘
خيلي سخته ب خدا بياي اين ملتو ببيني چطور نشستن روي گلو لايي ك ب جاي خونه هاشون مونده 

اره دیدم عزیزم شوهرمم ۲۴ساعته سرکاره میگه چیزایی میبینیم که بهتره نگم

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
گریه نکن 😂 شوخیه دیگه. اخه عمه ها خیلی صبورند . واسه همین  به عمه ها نسبت میدن چون صبرشون زیاد ...

😍😍😍عزیزی

فهمیدم شوخی بود😙😙😙

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
فیلمی از پل دختر نشونم داد که خونه رو کامل میبره وزنا جیغ میکشیدن دیدم داشتم دیونه میشدم

شما تو فيلم ديدن ما ك هم خونه هامون هم شهرمون هم مردممون رو ب چشم ديدم ك نابود شدن بايد چي بگيم

اين سفره عيد خونه خودمه و ي گوشه از خونه خونه اي ك الان ب جاي اينا فقط توش گلو لاييه

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.
شما تو فيلم ديدن ما ك هم خونه هامون هم شهرمون هم مردممون رو ب چشم ديدم ك نابود شدن بايد چي بگيم ...

من خیلی برای مردم پل دختر گریه کردم 

و هنوز توی اینترنت دنبال میکنم عکسا رو و دلم از ته سوخته براتون 

من همش باخودم فکر میکنم مثلا مردم نشستن توی خونشون یهو اب میاد میبرشون وای چه سخت اصلا تصورشم سخته 

دوتا سوال 

مگه به مردم نگفته بودن تخلیه کنید چرا همه شهر رو خالی نکرده بودن ؟

الان کجا زندگی میکنید ؟

من خیلی برای مردم پل دختر گریه کردم  و هنوز توی اینترنت دنبال میکنم عکسا رو و د ...

سلام دوست عزيزم ممنون

واس سوال اولت ن والا ب هيچ كس نگفتن خونه ها رو تخليه كنيد تا صبح روز حادثه همش هي ميگفتن حاشيه رودخانه نريد چادر اون مناطق نزنيد من الان خونه كادرم هستم طبقيه بالا هست خونشون  كم تر اب گرفته ولي خونه خودم ك هم كف بوده واقعا نابود شده

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.