2777
2789
عنوان

طوفان شد

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 66 پست
آره جنوب یک دفعه ای باد وحشتناک اومد

نشسته بوديماااا 😭😭😭

كجاى جنوبين؟ تلويزيون شمام قطع شده؟

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بیرون بودم زودی برگشتیم خونه خریدم نکردم چون بچه بامه

اصلا با این قیمت ها مگه میشه خرید کرد .۳کیلو پیاز خریدم ۳۶تومن شد .دلم نمیاد استفاده آش کنم

کاربری دوم ‌من هست‌ .مهربون باشید .لطفا
ممنونم عزيزم والا مفقودي زياد داره واس همين امار دقيق تلفات نميدن

امروز دوتا مرد دوتا بچه اهواز پیداکردن یکی از بچه قنداق بود شوهرم میگه همهون گریه میکردیم وقتی دیدیمش

خدایا خودت کمکم کن یاارحم الراحمین❤❤
خدا میخواد تو اولین ماه سال 98کار رو بسره کنه همه رو نابود کنه😢😢😢خدایا مردم بی گناهن اون بالانشین ...

چقدر اميد دادم به همه چقدر دم عيد گفتم امسال همه چى عالى ميشه اميد داشته باشين

چى بگم والا 😭😭😭

خدايا به من كمك كن حالا كه دستم رو گرفتى، من در مسير شرافت و انسانيت گام بردارم، مسئوليت سختى به من سپردى به من كمك كن دستگير بنده هات باشم ❤️
منم بیرون بودم زودی برگشتیم خونه خریدم نکردم چون بچه بامه

تو رو خدا بشینین تو خونه.اصلا هیچ اعتباری به این هوا نیست خطرناکه.گیلان هم شروع شده بارون میگن قراره ابگیری اتفاق بیفته

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ما لرستانيم پلدختر نابود شديم همه واقعا ب معناي واقعي نابود

من از دوستم هنوزخبر ندارم😢

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
نشسته بوديماااا 😭😭😭 كجاى جنوبين؟ تلويزيون شمام قطع شده؟

بوشهرم ...آره قطع شد دیگه ما هم از برق کشیدیمش

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
هواشناسیشون بدرد عمه شون میخوره 😂 چند روز پیش گفت تهران طوفان میشه  ولی نشد  حالا رفته شه ...

بیچاره عمه ها

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
امروز دوتا مرد دوتا بچه اهواز پیداکردن یکی از بچه قنداق بود شوهرم میگه همهون گریه میکردیم وقتی دیدیم ...

خيلي سخته ب خدا بياي اين ملتو ببيني چطور نشستن روي گلو لايي ك ب جاي خونه هاشون مونده 

شايد تنها بازمانده جهان زني باشد ك با شيطان تانگو ميرقصد.