2777
2789
خیلی خوبه ک من خواهرم تا حالا ۱۱۰ تومن خریده مونده فقط تشک و لحافش ولی دامادمون عروسی انچنانی میخاد ...

عروسی انچنانی که مهمونا میان خرجش در میاد اخر فقط خونواده عروس میفتن تو زحمت ما که نه رسم جهاز داریم نه سیسمونی 😂😂😂😂 ولی خونوادم برام وسایل بچه رو خریدن نمیخریدن هم کسی نمیگفت چرا نخریدن از نظر ما لطف بوده نه وظیفه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ۷۰تا حالا خرید کردم خداروشکر خوبه همه چی البته من از ۸۹ که کار کردم خرید کردم خودم    د ...

از نظر ما مرد وظیفشه خونه زندگی بسازه برا زن درستشم همینه خیلی زوره خونواده دختر خرج ساختن زندگی  یه مردو بدن خودش همت کنه زندگیشو بسازه میشه کمکش کرد ولی اینکه همه چیزارو خونواده دختر بخرن ظلمه

از نظر ما مرد وظیفشه خونه زندگی بسازه برا زن درستشم همینه خیلی زوره خونواده دختر خرج ساختن زندگی &nb ...

اینجا رسمه پسر خونه بخره دختر وسایلش البته رسم و رسوم تو هرشهری فرق داره ممکنه تو همین شهر من جهیزیه رسم نباشه بعضیا در حد توانشون جهیزیه میدن...من از اول گفتم در حد توان میارم از طرفی خودم دلم میخواد  

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫