2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقيقا ماهم  اونام متقابلا واسه عروس چمدون ميارن

آره دیگه اونا از خرید نامزدی و شب یلدا و عید و خرید عقد و عروسی میارن

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
خوزستان رسمش فرق داره جهازم دختر نمیده چ برسه ب این کادو ها

ما هم رسم جهاز نداریم ولی خرید کردیم برا شوهرم نه اونقد مفصل مثلا شوهرم سشوار برام خرید من نخریدم براش دوتا سشوار میخوایم چیکار جهیزیه هم دادن بهم فقط وسایل اشپزخونه و چند تا تیکه برقی کوچیک بیشترش پا داماده

ما هم رسم جهاز نداریم ولی خرید کردیم برا شوهرم نه اونقد مفصل مثلا شوهرم سشوار برام خرید من نخریدم بر ...

حالا ما علاوه بر این خریدا کای باید جهیزیه بدیم 😏😏فقط دو تا تیکه بزرگه داماد میخره مثل تلوبزیون و یخچال یا فقط سرویس مبل سرویس تخت خوابم با عروسه

حالا ما علاوه بر این خریدا کای باید جهیزیه بدیم 😏😏فقط دو تا تیکه بزرگه داماد میخره مثل تلوبزیون و ...

ماهم اینطوره...همه چی با عروسه بجز تلویزیون و مبل که سرویس خوابم با عروسه

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
حالا ما علاوه بر این خریدا کای باید جهیزیه بدیم 😏😏فقط دو تا تیکه بزرگه داماد میخره مثل تلوبزیون و ...

ما همه چی پا داماده خونواده عروس یه قاشقم نخرن داماد حق نداره بگه چرا نخرید ولی هرکی دیگه اندازه وسعش کمک میکنه

ما همه چی پا داماده خونواده عروس یه قاشقم نخرن داماد حق نداره بگه چرا نخرید ولی هرکی دیگه اندازه وسع ...

خیلی خوبه ک من خواهرم تا حالا ۱۱۰ تومن خریده مونده فقط تشک و لحافش ولی دامادمون عروسی انچنانی میخاد بگیره  فک کنم حالا حالا ها من باید مجرد بمونم تا بتونن منو شوهر بدن😟😟😟

من ۷۰تا حالا خرید کردم خداروشکر خوبه همه چی البته من از ۸۹ که کار کردم خرید کردم خودم  دوست نداشتم بخانوادم فشار بیاد...اونموقع ارزووون بود الان هرچی قیمت میکنم دقیقا ۳برابر شده وسایل

ما همه چی پا داماده خونواده عروس یه قاشقم نخرن داماد حق نداره بگه چرا نخرید ولی هرکی دیگه اندازه وسع ...

خیلی خوووبه مبارکشون باشه