2777
2789
عنوان

ازدواج

289 بازدید | 9 پست

سلام دوستای گلم من 22سالمه تازه عقد کردم بعداز چندسال دوستی،همسرم خیلی خوبه ولی درون گراست وگاهی اوقات خیلی اروم من خودم خیلی خونگرمم و احساسی همین باعث دعوامون میشه من دوس دارم همش توجه کنه قربون صدقم بره ولی اونجوری نیست میدونم شخصیتشه ها ولی چیکار کنم ک بتونم کنار بیام دعوامون نشه ممنون ازتون

شوهرتون چندسالشه؟

گفته ‏"یَداللَهِ فَوقَ أَیْدِیهِم"دهیعنی بنده‌ی من ‏نگران فردایت نباش‏از اَفعال آدم‌ها دلگیرنشو‏کاری ازآنها‏برنمی‌آید،دستت را به من بده،‏تا من نخواهم برگی از درخت نمی‌افتد  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما دوست  ولی اون دوست نداره این رفتار و ،خب ذاتیه نمیتونه به زور وانمود کنه

🔷️در عجبم از رفتار زنان،که از خدای به این بزرگی، فقط"یک شوهر"میخواهند، و از شوهر به آن درماندگی، "همه دنیا را"  😂😂

وقتی وارد زندگی شدی میفهمی این يه نعمته،  البته منم گاهی خیلی لجم ميگيره که کلا چهار تا کلمه هم تو روز حرف نميزنه،  اما تو همه ورج و ورجه های من همه اذیتای من اون صبوره، عاشقشم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

خوب تنها راهش اينه كه بهش بگي اين موضوعو،  اين موردو درك كن و نزار باعث كدورت بشه چون با زور و اجبار نميتوني تغيير بدي، تنها چيزي كه هست ي مدت بيشتري كه با هم باشين صميمي تر ميشين و يكم تو كوتاه مياي يكم هم اون برونگراتر ميشه، ي وقتايي هم كه كوچكترين موردي ميبيني انقدر خوشحاليتو بروز بده و بهش بگو ممنونم ازت كه تشويق بشه بازم تكرار كنه. 

در مورد مسائل مورد علاقش حرف بزنید

ازش سوال بپرس و نظر خواهی کن..

من خودم تو جمع تا کسی ازم سوالی نپرسه حرف نمی زنم

موقع حرف زدن هم تو حرفش نپر بعضیا بد جور تو.ذوقشون میخوره..

تو اون چندسالی که دوست بودین با درونگرا بودنش مشکلی نداشتی؟

چرا خب درونگرا بودنش همیشه باعث بحثمون شده

ولی خب من دوسش دارم ک ازدواج کردم باهاش

و اینکه من دنبال تغییر اون نیستم من میخوام راهنمایی بشم ک چجور رو خودم کار کنم دعوا نشه