قصرسوخته مدیر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 عنوان تهدید | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 24 پست میشه خواهش کنم کمکم کنید .فردامیخوام برم دادخواست طلاق بدم شوهرم گریه می کرد میگفت اگه بری خودمو میکشم به نظرتون واقعا این کار میکنه؟هم میترسم برم خودشو بکشه .هم طاقتم طاق شده یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔 1398/01/16 | 20:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 هیچکس از رفتن کسی نمرده اگه اذیتت میکرد برو به همین اسونی طلاق نمیدن کلی باید ب ... مجبورش میکنم بیاد توافقی جداشیم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 عزیزم دلیل درخواست طلاقتون چیه؟ عدم تفاهم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
ati74 عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7474 شوهر منم میگفت ترجیه میدم بیوه بشی تا مطلقه هنوزم گاهی میگهولی میدونم اگر اینقد جربزه داشت نفس کثیفشو نگه میداشتگول نخوراون الان میبینه داره زندگیشو از دست میده حتی شده با ترحم میخواد نگه ش دلره کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند.... یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵. فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
توسکا۱۹۹۵ عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 7526 مجبورش میکنم بیاد توافقی جداشیم اینجوری هیچ حق و حقوقی به تو تعلق نمیگیره فکر میکنم •معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان•
مریم_زیبا عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 23573 خیلی بهش فرصت دادم درست نشد منم دیگه دوسش ندارم .حالا میگه وقت بده جبران کنم خب ي فرصت ديگه بهش بدهزندگي اونم هست شايد اين دفعه خوب شد همه چيز يعني كي دنيا تموم ميشه حالا ك چي مثلا مثال امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 انشاالله هر چی صلاحه براتون پیش بیاد ممنونم عزیزم یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔
سوگند۰۰۱ عضویت: 1397/07/17 تعداد پست: 2554 نه بابا حرف مفت میزنه منم خواستم جداشدم مرتیکه گریه میکرد شب زجه میزدا منم گفتم این همه من عذاب کشیدم توندیدی حالا هم من هرکاری کنی دیگ به چشم نمیاد توصب گریه کردچی شد هیچی دوسوادبگ یادشون میره بابا تازه زبونم درمیارن
قصرسوخته مدیر استارتر عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 365 برام دعا کنید خیلی خستم .دیگه هیچی نمیتونه حالمو خوب کنه یه روزی دست دلمو میگیرم میبرمش یه جا که هیچ کس اذیتش نکنه😔