اونایی که استفاده کردن و نتیجشو دیدن بیان و تاثیراتشو بگن
من امروز خریدم میگفت ترکیب خراطین و زالو هست
بچه ها عوارض نداره؟ هرکی هرچی میدونه بگه ممنون.
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من استفاده کردم حداکثر ۳ماه میتونی استفاده کنی.واسه من خیلی نتیجه داد.البته خودمم وزن اضافه کردم که ...
میشه نحوه استفاده رو بگی و اینکه برای کدوم ناحیه بدن استفاده کردی؟
واقعا جواب میده؟ من هرروز تو باشکاهم ولی هیچ تغییری نمیکنم فقط سفت میشه بدنم😂😂😂
منم یه دوره باشگاه رفتم هیچ تغییری احساس نکردم جز اینکه دارم چاقتر میشم و همچنان سینه هام همونه!
میشه نحوه استفاده رو بگی و اینکه برای کدوم ناحیه بدن استفاده کردی؟
گلم عرض کردم واسه صورت استفاده کردم.قبلش صورتمو شست و شو میدم.حدود ۲۰دقیقه باید ناحیه رو ماساژ بدی تاقرمز بشه و گردش خون ناحیه بالابره.بعدش ماساژ رو باروغن ادامه بده تاجذب بشه.روزی۲بار
اهان ممنون نتیجش خوب بود؟؟اخه من صورتم لاغره ولی بقیه بدنم متناسب واس لبمم میزنم
اره گلم نتیجه ش عالی بود.من صورتم بیضیه مایل به کشیده هست.لاغر بود صورتم.الان پرشده.عالی شده.درضمن وزنمم بالابردم فقط خراطین نبود.واسه لب هم من میزنم.امالبام خودش قلوه ایه میخوام قلوه ای تربشه
من واسه سینه استفاده کروم البته بگم به تنهایی نه .من میرفتم کلینیک زیبایی دستگاه ادونیس.مندتبلیع چی نیستما😂😂چون خودم همه کار کردن جواب نداد جز این میگم برید.تهران شیراز مطمینم داره .ده جلسه پانصد تومن.همون جلسه اول میفهمیدنتیجه میره یا نه یکساله برگشت نداشتم هم بزرگ شد هم رو فرم