2777
2789
عنوان

دوس پسر

572 بازدید | 17 پست

سلام من کنکوری ام الان چن سال هست دوسپسر دارم و خیلی بهم نزدیک شدیم ی شهر دیگس ولی رفت و امد هس

راستش نمیدونم چیکار کنم خیلی وابسته شدیم نگران درسمم هستم 

راهنمایی کنید 

خیلی آسیب زنندس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسرو که اکثرا دارن شما تعادل داشته باش 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه مدت بگو دور بمونیم تا بعد کنکور, تا بخواد بعد کنکور بشه خودت فراموش میکنی,بچسب به درست دختر,رفتی دانشگاه اکن موقع برو عشق و حالتو بکن

هیچ رویایی به پای بیداریم با ❤تو❤ نمیرسد.... 

یبار یه مجرد تو سایت گفت

چرا متاهلا میریزن سرما بخاطر داشتن دوس پسر

ولی خودشون ۱۰۰۰ تا خاطره میگن از گذشتشون با همسرشون وقتی دوست بودن

یعنی مغزم رگ به رگ شد حرفش😂😂

I am a queen because I have a cute mad king

بله هم برای درس و آینده 

هم برای خودت 

رابطه از راه دور فقط وابستگی کاذب میاره بدون شناخت شما ده سال هم تلفنی با کسی دوست باشی و کم ببینیش شناخت بدست نمیاد و آخرش ضرر میکنی 

تازه الان هم کنکوری هستی حتما تمرکزت بهم میریزه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

تو سن کم از شهر دیگه چجور پیدا کردی لابد فامیله    

درستو بخون از پسر بچه آبی برات گرم نمیشه

اکثر زنان شرقی وظایف مادری یا همسر بودن رو هدفی همیشگی میدونن. به خاطر همین وقتی فرزند دیگه نیازی به مادر نداره و مستقل میشه یا با کم توجهی و درگیری همسر، شدیدا احساس پوچی میکنن. به این خاطر آمار افسردگی زنان در شرق خیلی بالاست. برای داشتن زندگی شاد و موفق، باید با پیشرفت در هدف های شخصی به عزت نفس خود احترام گذاشت.

باید بتونی مدیریت کنی عزیزم . 

منم دوست پسر داشتم دوبارم‌کنکور دادم هردوبارم رشته های خوبی قبول شدم .

یکم برنامه ریزی داشته باش ، همسرت نیست که بگی باید همه ی وقتمو بذارم واسه همسرم و کار خونه و این چیزا

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

وای من با شوهرم ،عاشق هم بودیم از ربطه ۱۱کشوری کارشناسی رسیدم به مشروطی

کلا نتونستم درس بخونم انصراف دادم بخاطرش رفتم یه شهر دیگه

میدونم شاید بگین چقد فلانو فلان وای واقعا وقتی دوسش داری نمتونی تمرکز کنی