2777
2789
خب این خوبه یا نه الان؟!

بحث بین خوب بودن و بد بودن نیس.. دقیقا عین مادر شدنه اگر مادر خوبی باشی و عاشق شوهر و بچه ت باشی لذت میبری و اگه ناخواسته بچه دار شده باشی مادر بودن حس خوبی نیس🙄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردی خیلی خوبی داشتم 

ازدواج خوبی هم داشتم تا الان خدا رو شکر حداقل با شوهرهای کاربرای نی نی،سایت که مقایسه میکنم شوهر من از یه سیاره دیگه اومده انگار ( نمیدونم جامعه ما به کجا رسیده که فحاشی و کتک کاری و خیانت و شک و تحقیر انقدر عادی شده تو زندگی زناشویی ) اما با وجود رضایتم از همسر و زندگیم با قطعیت میگم دوران مجردی خیلی بهتره شاید به این خاطر که انقدرررر مسوولیت به عهده آدم نیست اگه یه خورده فضای جامعه بازتر بود من قطعا با ازدواج سفید به رابطه ام با همسرم ادامه میدادم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
من مجردی خیلی خوبی داشتم  ازدواج خوبی هم داشتم تا الان خدا رو شکر حداقل با شوهرهای کاربرای نی ...

اوه خدا رحم کنه!

آخه لزوما مسئولیت داشتن بد نیست که؟!

بعد واقعا من خیلیا رو میبینم رابطشون عالیه انگار تو نی نی سایت اینجوریه!

اوه خدا رحم کنه! آخه لزوما مسئولیت داشتن بد نیست که؟! بعد واقعا من خیلیا رو میبینم رابطشون عالیه ا ...

آره نمیدونم چرا فضای زناشویی نی نی سایت انقدر سیاهه :))

در هر حال با وجود همه سختیها و مسوولیت ها گریزی از،ازدواج نیست :) پس امیدوارم همسر شایسته ای پیدا کنی تا لذت زندگی زناشویی رو تجربه کنی ولی تا اون موقع حسابی شاد و.خوب زندگی کن و هیچ وقت هیچ وقت با کسی که حتی یه ذره یه جای کارش میلنگه از ترس مجرد موندن و بالا رفتن سن ازدواج نکن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید