2777
2789
عنوان

تاج گل عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 2370 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اصلاااا پلاسیده نمیشه نگران نباش  ابجیه من تو حنابندونش گذاشته بود  همه مات موهاش مونده ...

مرسی عزیزم چند ساعت رو سرش بود ،تاقبل اینکه صبح آرایشگر رو موهاش بذاره چطور نگهداری کرد؟

دوستم گذاشته بود تو عروسیش تو عکس فوق العاده بود ولی بعضیا مسخره میکردن میگفته درخت کذاشته ایرانه ...

😄مردم چه چیزا که نمیگن، البته من یه مدل ساده اش رو میخوام انتخاب کنم ،بعد دسته گلش هم با تاجش هماهنگ بود؟

توی تالار اصلا نزار قشنگ نیست ولی برای باغی جایی خواستین برید عکاسی بگیر خوبه اونم مدلای سادش نه من ...

پس یعنی عکاسی و فیلمبرداری تو فضای آزاد که تا ساعت ۷ ۸ طول میکشه تاج گل باشه بعد برای ورود به تالار برم آرایشگاه تا آرایشگر تاجمو عوض کنه؟ موهام خراب نمیشه؟

😄مردم چه چیزا که نمیگن، البته من یه مدل ساده اش رو میخوام انتخاب کنم ،بعد دسته گلش هم با تاجش هماهن ...

اره گلای هفترنگ اگر استباه نکنم هردو بود خییییلی خوسگل

شما که عقدی میتونی دستبند هم داشته باشی

البته نمیدونم هنوز مدش هست یان

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
پس یعنی عکاسی و فیلمبرداری تو فضای آزاد که تا ساعت ۷ ۸ طول میکشه تاج گل باشه بعد برای ورود به تالار ...

ببین یه روز‌باشه هردوش‌خسته میشی من میخاستم یه روز باشه برای خرج کمتر راستش ولی هفته قبل جشنم رفتم عروسی دیدم عروس‌ازخستگی‌ همش اخم کرده به شوهرم کفتم اصلااااا اگر باغ نرم هم تو یه روز نمیرم هردوشو

بعد یه لباس حریر خوشگل ساده دادم خیاط برام دوخت ک عالییی شده بود و مدلشم بخای میتونم برات تو تل‌گرام بدم 

لباسمم با مزونی‌حزف زدم دوساعت بهم داد اول ک رفتیم باغ تاجمم ک تپ جشنم کذاشته بودم گرفتم موهامم  ازاین فرای باز بود تاجو لباس عروسیمو پوشیدم چندتا عکس کرفتیم بعد با تاکسی لباسو تاجو برگردوندم به مزون 

لباس حریر ک دوخته بودم رو پوشیدم شوهرمم کت شلوارشو دراورد تیپ اسپورت زد عکسامونو گرفتیم و فیلم کرفتیم ازساعت دو به بعد

همون صبح آرایشگاه رفتید از گلفروشی گرفتید یا روز قبلش؟ 

صبح قبل از آرایشگاه رفتن رفتم سفارش دادم تا ظهر هم آماده بود تاج گل و دسته گلم هم با هم ست درست کرده بودن اگه بخوای عکس تاجمو میفرستم برات

این چیزی که یکی از دوستان گفتن،منبع آب،اون قضیه اش رو میدونید؟ تاج شما چنین چیزی داشت؟

رو تاح منبع اب نمیزنن 

اون خانومی ک اینو کفته منظورش همین ابرا واسفنجایی ک میزنن برای گلای سبدی و باکس‌دار خیسش میکنن اون اسفنحارو گل‌میکنن داخلش تازه میمونه برای تاح گل ک نمیشه این حرکتو زد عزیزم تاج به ردیف کله دور یه میله  اسفنج نمیشه بهش زد 

مطمین باش گلات هیچیش نمیشه خیالت راحت کاش میومدی تل کرام من برات عکس میدادم 

ببین هزینه اضافی ک برای روز جدا میدی فقژ پول ارایشگاه و لباس جداعه ک بنظرم اگر لباستو یه جیز ساده بدوزی و عکسات با روز عروسیت فرق کنه خیلییی بهتره