2777
2789
یعنی زمان ب عقب برگرده اون سه دونگ رو نمیگیرین؟؟؟

نه بابا مگه دیوونه هستم که نگیرم همون موقشم چند ماه عقد محضریم رو عقب انداختم که تا سند خونه آماده بشه بزنن به نامم بقیه فقط میتونن دشمنی کنن اگه کاری از دستشون میومد همونموقع میکردند 

نه بابا مگه دیوونه هستم که نگیرم همون موقشم چند ماه عقد محضریم رو عقب انداختم که تا سند خونه آماده ب ...

برا منم خیلی خونه مهمه تره

چون حداقل داریش سکه بعد دعوا میشه کی میده😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید چرا مهم نیس؟؟ دوست دارم دلیل نظرای مختلف رو بدونم

بنظر من آرامش،عشق وخوشبختی توی زندگی هیچ ربطی به مهریه کم وزیاد نداره.برای من یکی اصلا مهریه وجهیزیه آن چنانی ملاک نیست

همسرمن فامیله قرارمون ۴۰۰ تا سکه بود امامن روز عقد تومحضربه عاقد گفتم ۱۱۴تا مهرمه 

جهیزیه ام خیلی سبک و ساده گرفتم

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو

300تا سکه 100مثقال طلا و اون موقع همسرم خونه نداشت نوشتن سه دنگ از خانه آینده داماد برا من که تو این یازده سال به کارم نیومده فکر کنم اصلا همسرم یادشم نیست مهریع چقدره البته خونه و ماشین که خرید به نام من زده ولی ربطی به مهریه نداره فکر نکنم خیلی مهم باشه مهم عشق و علاقه دو طرفه و تفاهم خانواده ها

برا منم خیلی خونه مهمه تره چون حداقل داریش سکه بعد دعوا میشه کی میده😅

من بعد عروسی هم شوهرم خونه و ماشین که خرید زد به نامم ولی اون سه دنگ چون مال خونه ای بود که پدر شوهرم ساخته بود همه خیلی حسودی کردند 

300تا سکه 100مثقال طلا و اون موقع همسرم خونه نداشت نوشتن سه دنگ از خانه آینده داماد برا من که تو این ...

حرفت کاملا درسته ولی واقعا سخته هم عشق دو طرفه باشه هم تفاهم دوخانواده همینه که مهری رو مهم میکنه 

یه دونگ از یه ساختمون چهارطبقه و زمینش،50تا سکه،420 گرم طلای ساخته و پرداخته

اصلا مهم نیس

بدون اینکه بخوام شوهرم داره کم کم مهریمو جور میکنه و میده میگه نمیخوام اگه خدایی نکرده مردم دستت پیش بچه هامون دراز باشه یا حق و حقوقت رو ندن

بیمه عمرشم زده به نام من که بگیرم

ولی واسه من یکی اصلا اصلا مهم نیس چون شوهرم واقعا خوبه و با هم اختلافی نداریم

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
حرفت کاملا درسته ولی واقعا سخته هم عشق دو طرفه باشه هم تفاهم دوخانواده همینه که مهری رو مهم میکنه&nb ...

بله قبول دارم ولی واقعا هر دو مهمه من هم کسایی دیدم که خودشون همو دوست داشتن ولی چون خانواده ها فرهنگاشون متفاوت بوده یا باهام خوب نبودن باعث اختلاف زن و شوهر شدن به مرور هم کسایی که خانواده ها خوب بودن ولی اون محبت و حمایتی که باید بین زن و سوهر باشه نداشتن و زندگیشون خراب شده

اگر مرد اموالی داشته باشه، مهریه کاربرد داره وگرنه زن بیچاره میشه.

به نظرم به جای مهریه، خوبه که زن حقوق برابر با مرد رو بگیره، مثل حق طلاق و تقسیم اموال ۵۰ ۵۰

‏وقتی مردا خیانت میکنن باید گذشت کرد تا زندگی خراب نشه و آبروداری شه، بالاخره بچه پدر میخواد... اما وقتی زنا خیانت کنن باید فورا طلاقشون داد تا این ننگ پاک شه و بچه زیر دست یه خراب بزرگ نشه ... دنیای زیبایی ست 😐