2777
2789
عنوان

جدایی

303 بازدید | 13 پست

کسی هست از به اجرا گذاشتن مهریه و نفقه سودکرده باشه؟ چقد هزینه اجراگذاشتنش میشه؟

بعدش جداشدین یا رفتین سرزندگیتون؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سلام . تقریبا تاپیک های قبلی تو خوندم 

متوجه مسئله شدم. ببین منم دوستم با بچه سه ساله چهارماه پیش از عید رفت خونه پدرش.دقیقا چهارماه قهر.شوهرشم هیچی . دوبار با خانواده اومدن که مثلا حل کنن ولی دعوا شد و رفتن . انقدر دعا و صلوات و صبر کرد تا دو روز مونده به عید پسره به بهونه خرید عید برای بچه زنگ زد. اینم به زور و اصرار ما قبول کرد و رفت خرید و خلاصه رفتن خونه . اشتی کردن .صبر داشته باش. ما در جایگاه تو نیستیم که بدونیم چی شده ک خونه تو ترک کردی اومدی خونه پدر. ولی صبر داشته باش.خیلی سخته میدونم . اگر همسرت بازم بهت زنگ زد و گفت دلتنگته و دوست داره تو هم ابراز علاقه کن . تا حدودی بهش بفهمون تو هم زندگی ت برات مهمه . نمیخوای ب سادگی از دست بدی. ضمنا مشاوره خیلی کمک میکنه . برین پیش مشاور اگه شرایطش بود.ضمنا اگه دلت به طلاق نیست اصلا اصلا برای طلاق توافقی اقدام نکن . چون طلاق توافقی سریع انجام میشه ولی توافقی نباشه دادگاه کلی سنگ پیش پای دو طرف میذاره.مشاوره میذاره .مجبور میکنه یه مدت باهم زندگی کنین

عزیزم سلام . تقریبا تاپیک های قبلی تو خوندم   متوجه مسئله شدم. ببین منم دوستم با بچه سه س ...

ممنونم از حرفای قشنگت

کاملا قبول دارم حرفاتو اره صبرمیکنم

عزیزم سلام . تقریبا تاپیک های قبلی تو خوندم   متوجه مسئله شدم. ببین منم دوستم با بچه سه س ...

هرچند اونا بچه داشتن شرایط فرق داره

من بچه ندارم راحت طلاقم میده

هرچند اونا بچه داشتن شرایط فرق داره من بچه ندارم راحت طلاقم میده

وقتی علاقه بین زن و شوهر باشه همه چی حل میشه .اگه ادم تو زندگی تو یک ماه 20 روز هم جنگ و دعوا داشته باشه بالاخره ده روز آشتی و خاطرات خوش داره . همه چیو نمیشه فراموش کرد . برمیگرده

وقتی علاقه بین زن و شوهر باشه همه چی حل میشه .اگه ادم تو زندگی تو یک ماه 20 روز هم جنگ و دعوا داشته ...

آخه بی عرضس

قشنگ عقل خودشو‌داده دست مادرش

مطلقا بامن حرفی نمیزنه

آخه بی عرضس قشنگ عقل خودشو‌داده دست مادرش مطلقا بامن حرفی نمیزنه

انشالله این یه بار حل بشه . یاد میگیری چیجوری زندگیو بچرخونی . مادر رو بچه ش نفوذ داره . بله . ولی خیلی ببخشید این شمایی که همسرتو از لحاظ جنسی ارضا میکنی نه کس دیگه . اینو که نمیشه منکر شد . صبر داشته باش

انشالله این یه بار حل بشه . یاد میگیری چیجوری زندگیو بچرخونی . مادر رو بچه ش نفوذ داره . بله . ولی خ ...

پناه برخدا

محتاجم ب دعاتون 😘💓

پناه برخدا محتاجم ب دعاتون 😘💓

حل میشه عزیزم . امید به خدا . متولد 74 هستی؟ صبور باش . زندگی آدمو واقعا عوض میکنه .من خودم 17 سالم بود ازدواج کردم .الان 25 سالمه.تو این 8 سال به قدری عوض شدم ک خودم تعجب میکنم .رمز زندگی موفق صبره.من ایمان دارم بهش.یکی صبر.دوم اینکه به حرف هر کسی شیر نشی و عقل تو قاضی کنی

حل میشه عزیزم . امید به خدا . متولد 74 هستی؟ صبور باش . زندگی آدمو واقعا عوض میکنه .من خودم 17 سالم ...

آره ۷۴ ام

من مشکل شوهرمه که عقلشو سپرده دست مادرش

ازخودش الان هیچی نداره انگار