2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرف‌هایی که دوستان گفتن و درست هم هست اگر بگذریم، کی دلش راضی میشه وقتی یکی دیگه رو دوست نداره، طرف مقابل با طلسم و سحر و دعا و ... حق انتخابُ ازش بگیره و اونو مال خودش کنه؟ 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

با دعا و طلسم یا بهتر بگم با طلسم، چون دعا برای هرچیزی در مفاتیح الجنان امده است و اگر کسی دعا بده به عناوین مخنلف در واقع در اذکار خدا دست برده و به همین دلیل هم هست که هرکسی سمت این کارها میره شیرازه زندگی اش از هم میپاشه. 

چیزی که طبیعی به دست نیاد غیرطبیعی هم از دست میره. ضمن اینکه بدبختی اش صدبرابر به خود بر میگرده. اصلا دنبال این چیزا نباش. 

اگر به قسمت معتقد باشیم، و اینکه چیزی به زور به دست نمیاد نباید دنبال این کارها بریم. 

خودت میخوای همچین کاری بکنی؟ 

نه من ك خيلي ميترسم ازينجور چيزا ولي برام جالب بود بعضيا انقد دنبالشن تهش چي ميشه ميرسن بهش يا نه

با گذر زمان همه چيز از ياد ميرود حتي خاطرات شيريني ك روزي ما را به وجد مياوردند❤️
من کسیو میشناسم اتفاقا واسه ۵ ماه پیش دختره مخالف ازدواج بود ولی مادر پسره برای ی سری منافع دختره ر ...

با دعا دخترو رو دیونه کردن

برایت آرزو میکنم وقتی دوباره هوای آسمان من بــه ســرت زد آسمانت بگیرد 

سلام؛ من خانمی و میشناسم ک کار دعا و طلسم انجام میده کارشم خیلی،خیلی،عالیه چندین بار برای خودم انجام دادن ومنم دوستان زیادی رو معرفی کردم فقطم کارای خیر انجام میدن مثل:باطل السحر،

بخت گشایی؛

گشایش کار؛

جذب؛

محبوب شدن در میان مردم ؛

بچه دارشدن؛

زبان بند؛

مهر  محبت و....

اینم شمارش

باران خانم09105960058

سلام بله برای من شد درخواست دوستی بدین اگر خواستین من معرفی کنم کسی رو که تو همین سایت اشناشدم ایشون ماراشون حرف نداره منصف،با ادب اصلا با دعا نویس ها زمین تا اسمون فرق داره من هم تو گروه و هم تو کانالهاشون هستم کسی نمیدونه اما من مدتها بعد متوجه شدم ایون پزشک روانشناس هستن هزینه نوشتن دعاهای ایشون خرج خیریه میشه و تا اخرین مرحله ک مشتری جواب نگیره همقدم مشتریش هست با ایمان و فوق العاده مهربان هستن اموزش هایی که میدن معرکه هست من ثبت نام کردم تو کلاس قانون جذب و چگونه مردهارا بشناسیم با کمترین هزینه الان بهترین زندگی رو میکنم حتما مراجعه کنید ایدیشونو میدم برای شماره درخواست بدید من بلد نیستم

barantarottelesm@

baran99911@

درخواست دوستی بدین اگر خواستین من معرفی کنم کسی رو که تو همین سایت اشناشدم ایشون ماراشون حرف نداره منصف،با ادب اصلا با دعا نویس ها زمین تا اسمون فرق داره من هم تو گروه و هم تو کانالهاشون هستم کسی نمیدونه اما من مدتها بعد متوجه شدم ایون پزشک روانشناس هستن هزینه نوشتن دعاهای ایشون خرج خیریه میشه و تا اخرین مرحله ک مشتری جواب نگیره همقدم مشتریش هست با ایمان و فوق العاده مهربان هستن اموزش هایی که میدن معرکه هست من ثبت نام کردم تو کلاس قانون جذب و چگونه مردهارا بشناسیم با کمترین هزینه الان بهترین زندگی رو میکنم حتما مراجعه کنید ایدیشونو میدم برای شماره درخواست بدید من بلد نیستم

barantarottelesm@

baran99911@