2777
2789
عنوان

میخان ب زور عروسم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 71 پست
وای نگو😂دلم سوخت براش بدجور اذیت شد هر چند آخرشم قبول نکرد عرضه درسته

😳😳😳😳 چقدر استوار و ثابت قدم بوده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

خیلی رک وراست به اقای داماد بگو بهش علاقه ای نداری ونمیخای ازدواج کنی مسلما هیچ پسری دوست نداره همسراینده اش دوستش نداشته باشه وسفارش اکیدکن به اقای داماد که بگه من راضی نیستم به این ازدواج ودختره رونپسندیدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگه نه میارنش خونه دنیاش میشه اخرت یزید 

عزیزم شوهرم کنه زندگیش میشه جهنم، وقتی طرفو نخواد عذاب میکشه ،تو خونه پدرش عذاب بکشه بهتره لااقل میتونه امیدوار باشه این شرایط عوض میشه اما ازدواج کنه به زور، اگه طرف بد باشه تنها چاره اش طلاقه که همچین دخترائی طلاق نمیگیرن چون پشتوانه ندارن خودشونم عرضه ندارن

عزیزم پسره چنتا کار عوض کرده تهران بوده الانم کار مشخصی نداره.فقط میگن پسر خوبیه.همین.ینی فقطططط حرف ...

کار که خیلی مهمه، راست میگی

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
میگن خانوادم فرهنگشون یجور خاصه.فک کن دیروز ک اومدن خاستگاری میگفتن همون دیشب عقد کنیم.بابای پسره می ...

😳😳😳 نه بابا پس زیر بار نرو، مگه الکیه؟؟؟

ببین من خودم با شوهرم آشنا شدم،  اولین باری که دیدمش دوسش نداشتم، الان می میرم براش، یه کم فرصت ...

عه واقعا؟؟من با کسی آشنا شدم که تا چند ماه اصلا دوستش نداشتم ولی الان دوستش دارم امکان داره بعدا عاشقش بشم؟

دوسم داره ولی هیچ تلاشی نمیکنه.میخام دعایی چیزی براش بگیرم.راهی هس بنظرتون؟

ما نفهمیدیم تو از دعا فراری هستی؟ یا دنبال دعایی؟ 

اگه خودت دوست نداری دعات کنن تو چرا میخوای بقیه رو دعا کنی؟ 

بااجازه ازاستارتر چطورمیتونم پست بزارم تازه عضوشدم میشه کمکم کنید

اون بالا رو نوار صورتی رنگ زده تاپیک+ اگ میخای سوالی چیزی بپرسی اونجا میتونی مطرح کنی

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

چرا اینقدرب دعا گرفتن واینجورچیزا ایمان دارید بجای اینکه مستقیم باخودخدا حرف بزنید؟ازخدابخواه مردی بیادتوزندگیت که واقعا بهت آرامش بده یعنی خوشبختی ،بزورخانواده قبول نکن وقتی نمیخوای، بزوردعا هم کسی رونخواه بیاد ،چون هردوپشیمانی مطلقن آخرش،الهی بهترینها درسرنوشتت باشه انشاالله 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
ما نفهمیدیم تو از دعا فراری هستی؟ یا دنبال دعایی؟  اگه خودت دوست نداری دعات کنن تو چرا میخوای ...

چون میدونم دوسم داره ولی تحت تاثیر حرفای بقیس.ولی من اصلا این طرفو دوس ندارم اخه.میخان ب زور شوهرم بدن

چرا اینقدرب دعا گرفتن واینجورچیزا ایمان دارید بجای اینکه مستقیم باخودخدا حرف بزنید؟ازخدابخواه مردی ب ...

ممنون عزیزم.ان شاءالله.باور کن من خودمو کامل سپردم دست خدا و ب خودش توکل کردم.گفتم خدایا هرموقع وقتش بود خودت دهن منو ببند ک شرایط جور شه و ازدواج کنم ولی وقتی گریه میکنم میگم ن حتما ی حکمتی هس ک نمیخام ن ک ب زور دعا منو بنشونن پای سفره عقد