2777
2789
عنوان

میخان ب زور عروسم کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 71 پست
اولاً که بچه نیستی که بخوان بهت زور بگن، دوماً انقدر سِنت زیاد نیست که ازدواجت دیر بشه، سوماً در مور ...

وای تو رو خدا دیگه عرضه رو به کار نبرید بهش آلرژی پیدا کردم کهیر میزنم😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولاً که بچه نیستی که بخوان بهت زور بگن، دوماً انقدر سِنت زیاد نیست که ازدواجت دیر بشه، سوماً در مور ...

عزیزم خانواده من روستایی ان فک میکنن الان من ترشیدم دیگ ولی خودم میدونم هنوز دیر نشده.وقتی عاقلانه فک میکنم میبینم هیچ علاقه ای ب اونی ک اومده خدستگاریم ندارم چطور باهاش ازدواج کنم.ولی خانواده من فک میکنن این دیگ اخرین خاستگاره اگ رد کنم خدا قهرش میاد و این حرفا

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

وای تو رو خدا دیگه عرضه رو به کار نبرید بهش آلرژی پیدا کردم کهیر میزنم😑

به خاطر خانم معلم؟ 🤣🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم خانواده من روستایی ان فک میکنن الان من ترشیدم دیگ ولی خودم میدونم هنوز دیر نشده.وقتی عاقلانه ف ...

ببین من خودم با شوهرم آشنا شدم،  اولین باری که دیدمش دوسش نداشتم، الان می میرم براش، یه کم فرصت آشنایی بده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ببین من خودم با شوهرم آشنا شدم،  اولین باری که دیدمش دوسش نداشتم، الان می میرم براش، یه کم فرصت ...

عزیزم پسره چنتا کار عوض کرده تهران بوده الانم کار مشخصی نداره.فقط میگن پسر خوبیه.همین.ینی فقطططط حرفشون اینه خوبه وگرن کار مشخصی نداره اصلا.خب من میتونم لگد ب بخت خودم بزنم

ببین من خودم با شوهرم آشنا شدم،  اولین باری که دیدمش دوسش نداشتم، الان می میرم براش، یه کم فرصت ...

میگن خانوادم فرهنگشون یجور خاصه.فک کن دیروز ک اومدن خاستگاری میگفتن همون دیشب عقد کنیم.بابای پسره میگف تا عقد نکنیم نمیریم