2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با رفتارمون باعث میشیم اینطوری باهامون رفتار کنن. تقصیر خودمونه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

کار خوب هیچوقت.گم نمیشه دوست من ناراحت نباش خوبی رو درحقیقت به خودت میکنی نه بقیه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

من از سر کار که میام ساعت سه بعدازظهر هست... ناهار بخورم  و یکم اگه بشه استراحت کنم... بلند شم ناهار فردا رو بپزم... خونه مرتب کنم... ظرف بشورم... لباس بشورم.... تازه گاهی بچه رو ببرم باشگاه... یا خونه بابام... بازم شوهرم میگه تو برا بچه وقت نمیزاری... تازه گاهی هم راهبراه از سر کار میبرمش پارک بدون ناهار خوردن.. واقعا نمیدونم چکار کنم... میگه بچه ام مادر نداره

منم ابنحوریم انگار احساس مسولیت میکنم در برابر دیگران و کارایی میکنم که فکر میکنک وظیفمه و بخاطر همینم توقع اطرافیان بالا میره از من و اگر یبار کاری براشون نکنم بهشون بر میخوره اول باید این قضیه حل بشه و بزاری هر کس وظایف خودشو انحام بده و تو دخالتی نکنی همین مهربونیه بیش از حد کارو خراب میکنه

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
من از سر کار که میام ساعت سه بعدازظهر هست... ناهار بخورم  و یکم اگه بشه استراحت کنم... بلند شم ...

بجه همونقدر به پدرشم احتیاح داره که براش وقت بزاره مگه تو تنهایی بجه دار شدی باید تقسیم وظیفه کنی یبار تو میبری پارک دفعه بعد اون ببره یا کارای خونه 

بچه ام هم شده کپی باباش.... هی میگه من از مامان بدم میاد... دلم میخواد ولشون کنم برم جایی که هیچکسو نبینم.... ببینم بعد از من به چی میرسن که اینقد ادعا دارن... دلم میخواد خودمو ازشون بگیرم

بجه همونقدر به پدرشم احتیاح داره که براش وقت بزاره مگه تو تنهایی بجه دار شدی باید تقسیم وظیفه کنی یب ...

بدبختیه من اینه که باباش زیادی براش وقت میزاره... حتی اگه پسر بگه نرو سر کار نمیره... همه کاراشو باباش میکنه به خاطر همین به من میگه تو مثلا مادری..... تو ال و بل.... من هرکار میکنم به چشم نمیاد اصلا... از بس باباش پررنگ هست من دیده نمیشم... 

بدبختیه من اینه که باباش زیادی براش وقت میزاره... حتی اگه پسر بگه نرو سر کار نمیره... همه کاراشو باب ...

اگه مشکل مالی ندارید یه مدت سرکار نرو و به خونه و زندگیت و بچت برس اینجوری پیش بره بچت خیلی ازت سرد میشه همینطور که میگی اینحوری هم میگه بهت دیگه هیچی

اگه مشکل مالی ندارید یه مدت سرکار نرو و به خونه و زندگیت و بچت برس اینجوری پیش بره بچت خیلی ازت سرد ...

نمیشه که نرم سر کار...کارمو بزارم کنار دیگه باید کاسه گدایی بگیرم دستم.... مشکل سر کار رفتنم نیست... شوهر من از سه ماهگی بچه ام که شیر خشکی شد خودش پیشش خوابیده میگه تو شبا بیدار نمیشی به بچه شیر بدی یا آب بدی... انگار من کافرم یا زن بابام... یا من و پسرم که میریم خونه بابام بایاش میگه پسرم قوی باش.... انگار دارم میبرمش کجا... اونجا هم هزار دفعه زنگ میزنه بهش که بیام دنبالت... اینم بچه هست وابسته باباشه میگه بیا.... بعد میاد مث برج زهرمار اونجا میشینه و میگه میخوای بریم خونه... یعنی یه آبرویی ازم میبره که نگو... خانوادمم ناراحت میشن میگن مگه ما بچه رو چکار میکنیم

من از سر کار که میام ساعت سه بعدازظهر هست... ناهار بخورم  و یکم اگه بشه استراحت کنم... بلند شم ...

اگه پولتوباهم خرج میکنین بگوغلط اضافه نکن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...