2777
2789
عنوان

تشخیص بارداری

79 بازدید | 5 پست

سلام خانما.من سه هفته پیش پاک شدم.یعنی از موعد پریودیم نگذشته هنوز.اما تواین مدت رابطه مراقبت نشده داشتم....واین دوهفته ست ک پایین شکمم وتخمدونام دردمیکنن.ک برای من یکی از علائم بارداریم بودن.ب نظرتون امکانش هست علائم بارداری اینقد زود خودشو نشون بده....من دوره پریودیم ۴۵ روزس.وخیلی دیگه مونده ک بخواد از موعدش بگذره.امکانش هست این دردها درد بارداری باشن؟؟

فعلا نمیشه نظری داد تا موعد. من ماهی که باردار شدم هیچ علامتی نداشتم در حالی که بارداری قبلم کلی علاتم داشتم

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتو امیدوارنکن بزار تاموعدت من همه علائمو داشتم از حالت تهوع و کم اشتهایی تا دل درد و کمردرد 

نه امیدوار چیه....من فعلا نمیخوام...امادگیشو ندارم فهلا....استرس دارم که نکنه باردار باشم